Dzisiaj odwiedził mnie Sebastian, ale on robił nogi, a ja klatke. I tak:
miska:
120 owsianych + białko + cynamon + 3 białka jaj
2,3,4 130g ryzu + 150 kury + warzywa
5 120g ryzu + 150 kury
6. 150g twarogu + 40 g masła orzechowego
klatka
- brama 5s 20,12,10, 10, 10 - pierwsza seria płynne, pozostałe zatrzymuje na 2sek w pełnym spięciu klatkę(
- wyciskanie sztagi skos górny 5s 8p 90kg
- wyciskanie sztangielek poziomo 4s 12p 25,30,30,40
- wyciskanie gilotynowe 3-4sek opuszczam 3s 12p
- Rozpiętki w skosie dolnym + wyciskanie sztagni/sztangielek w skosie golnym - 4s łączone 12p + 15-20p - rozpiętki opuszczam przez 3sek. wycisk płynnie