mikrus87Szmexy
Hehe :D to z Damianem zrobimy jakiś super tort
Może jakiegoś piętrowego?
StasiakovBardzo ładnie to wygląda. Widać, że wszytsko z głową bo lekko wyższa podaz kalorii i już ciężary w górę lecą.
Widzę, że temat powoli staje sie kulinarny bo wrzucasz takie cuda na kiju, że ślina cieknie!
Pytanie mam jeszcze takie - masz jakiś kalkulator/dziennik z popsiłkami/cos w tym stylu co wylicza CI od razu ilośc błonnika, czy robisz to "ręcznie"?
Dzięki ;) !
Używam tabele-kalorii :) błonnik na oko wyliczam bo mniej więcej wiem ile mają dane źródła węgli albo patrzę na opakowanie :) aż tak nie zwracam na to uwagi
mlodyhr3 posilek - co to jest? :)
Twaróg chudy 275g + 100g jogurtu naturalnego 0% + szczypiorek + szczypta soli a obok ejst
chleb wasa sport :D 20g błonnika w 100g xD
Doris.KNo chlopie skrina juz mam takze sie nie wymiksujesz z tego urodzinowego tortu ;) Ciekawe co na to Damian który zostal wkrecony ;)
Co do zdjec posilkow to przydalby sie jeszcze ich opis bo szczerze mowiac nie kazde potrafie rozszyfrowac ;)
Hahaha XD
Jak coś to pytaj, a ja postaram się następne opisywać już :)
BlackBoltmnie za to interesuje co jest w ostatnim posiłku ? pizza z serem piórko ? z czego robisz ciasto ? pewnie już było takie pytanie ale weź znowu czytaj od nowa Twój dziennik... :D
Pizza :) ser piórko/zwykły w stosunku 1:1 :D Ciasto robię tak samo w stosunku 1:1 z mąki żytniej typ 1850 albo 2000 i zwykłej pszennej typ 450-500-550 (zależy jaka w domu jest). Akurat o to pytani anie było chyba :D nie podam Ci dokładnych proporcji ciasta, bo głównie pizza leci na koniec dnia i wykorzystuje resztę makro jakie mam, także tej mąki jest różnie od 120 do 200g, a pod to trzeba na oko wody dobrać :)
Zmieniony przez - Szmexy w dniu 2014-12-09 17:12:49