...
Napisał(a)
ok, super, czyli bez problemu można po treningu walnąć już kolacyjkę? spoko, dziękuję
...
Napisał(a)
koledzy mam pytanko, jako że pracuje na nocki i mój tryb życia jest troszke pogmatwany,mam do was pytanko wracając z pracy koło godz 5 nad ranem przed pójsciem spać o której i jaki posiłek zjeść ostatni? Wysokobiałkowy bez węgli? Np serniczek wysokobiałkowy z działu przepisów sfd. Mogę przed spaniem dodać do tego jakieś tłuszcze? Dodam że mój tryb życia to ciągły ruch, dziecko rodzina praca na nocki i codzienne treningi SW
http://www.sfd.pl/Dziennik_treningowy_mmammamma-t1023981.html
dziennik treningowy mmammamma
...
Napisał(a)
Orientuje się ktoś ile 1kg orzechów włoskich będzie mniej więcej ważył po rozłupaniu? Na targu widziałem za 7zł/kg co chyba jest całkiem tanio.
Drugie pytanie, takie płatki owsiane luzem z targu sprzedawane to to samo co płatki owsiane górskie? Czy z górskimi coś robią jeszcze w fabrykach poza pakowaniem? Można śmiało jeść?
Zmieniony przez - Myru w dniu 2013-11-12 19:57:49
Drugie pytanie, takie płatki owsiane luzem z targu sprzedawane to to samo co płatki owsiane górskie? Czy z górskimi coś robią jeszcze w fabrykach poza pakowaniem? Można śmiało jeść?
Zmieniony przez - Myru w dniu 2013-11-12 19:57:49
...
Napisał(a)
mmammamma zalezy czego Ci brakuje, jak białka to zrób sobie taki serniczek lub sernik z patelni na goraco.
Myru 40-50% trzeba by odliczyć.
Trudno powiedzieć jakie płatki sprzedają
Obecnie produkowane są trzy klasy płatków:
płatki zwykłe - poddane najmniejszej obróbce hydrotermicznej, do przygotowania posiłku konieczne jest ich gotowanie;
płatki owsiane górskie - o większym stopniu przetworzenia, w celu przygotowania do spożycia wystarczy je zagotować;
płatki owsiane błyskawiczne - gotowe do spożycia na zimno, odznaczają się niższą wilgotnością (poniżej 10%).
z wikipedii
Myru 40-50% trzeba by odliczyć.
Trudno powiedzieć jakie płatki sprzedają
Obecnie produkowane są trzy klasy płatków:
płatki zwykłe - poddane najmniejszej obróbce hydrotermicznej, do przygotowania posiłku konieczne jest ich gotowanie;
płatki owsiane górskie - o większym stopniu przetworzenia, w celu przygotowania do spożycia wystarczy je zagotować;
płatki owsiane błyskawiczne - gotowe do spożycia na zimno, odznaczają się niższą wilgotnością (poniżej 10%).
z wikipedii
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
A bodajże Ty pisałeś w innym temacie, że górskie wystarczy zalać wodą w temp. pokojowej i odsączyć by pozbyć się części fitynianów, więc mija się to z tym co pisze na wiki, więc zwykłe też można nie gotować czy je już jednak trzeba na pewno?
...
Napisał(a)
przez noc jak poleżą to nasiąkną i będą miękkie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Tak, wiem, ale pytałem czy zwykłe trzeba gotować czy nie. Poszukałem na szybko i wychodzi na to, że również nie trzeba, wbrew temu co piszą na wiki. W każdym bądź razie dzięki za pomoc.
...
Napisał(a)
jakie owoce można jeść na redukcji LOW CARB i w jakich porach najlepiej ?
Poprzedni temat
Dieta low carb, kilka pytań i ćwiczenia
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- ...
- 303
Następny temat
masa, czas na zmiany! dosyć suchego cyca!
Polecane artykuły