SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-)

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 278397

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51588 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Dzięki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51588 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
to teraz moglby mi ktos odpowiedziec, czy taki proceder wobec ryb jest dozwolony
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3366 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 48650
Dont Ryb lepiej nie moczyć w wodzie bo jej za dużo naciagną i będą się rozwalać ale jak najbardziej mozna mocno nasolic i zostawić na noc i ewentualnie przed przyrządzaniem spłukać nadmiar soli
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51588 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
dziewczyny, pieczecie dynię w rekawie czy na blaszce normalnie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 47 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51588 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
to jak 40 minut pieczecie to chyba większe kawałki, nie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 47 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 47 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
A czas zależy od tego jaką masz odmianę i jak miękką, czy al dente chcesz mieć po upieczeniu. Sprawdź wcześniej, jak uznasz że dobra to nie ma co dopiekać. I nie wsadzaj na najwyższą półkę, bo spieczesz krawędzie. Raczej na środkową lub niższą. I bez termoobiegu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51588 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
a jeśli w tym samym czasie chciałabym jeszcze upiec chleb i jakieś mięsko, to mogę położyć pod spód czy wtedy się nie upiecze?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 47 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
Pewnie że upiecze, zwłaszcza, że chleb czy mięso będziesz trzymać dłużej. A jakbyś musiała dać na górną szynę, bo na dole masz mięso, to jakby się za mocno spiekało, a środek wciąż był za twardy, to środek był wciąż surowy to przykryjwsz folią aluminiową i dopieczesz pod przykryciem.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening Brzuch, nogi

Następny temat

WIOSENNE PORZADKI - zabawa / start str24/ podsumowanie str35i36

forma lato