Szacuny
3
Napisanych postów
2130
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37249
Dobra, mam konkrety. Wyrobiłem się ledwo, ledwo gdyby nie pomoc Traktor71 - trening PL_Kaczor - dieta, to bym pewnie jutro nie zaczynał.
Trening
A - Góra
Pompki na poręczach 4x12 jak do tego dojdę to zacznę dodawać KG
Podciąganie podchwytem 4xMax
Wiosłowanie nachwytem sztangi 4x10
Wyciskanie w staniu 3x10
Wyciskanie francuskie sztangą w siadzie 3x8 (na zmianę co trening)
Uginanie sztanga łamaną stojąc 3x8 (na zmianę co trening)
B - Dół
Wspięcia na palce jednonóż 3x12
Martwy ciąg 4x10
Wchodzenie na stopień 4x8 (są różne z tego co widziałem jaki będzie najlepszy, naprzemienne?)
Unoszenie kolan w zwisie na drążku 3x12
Dieta, wiadomo dopiero co kończyłem redukcje więc nie zarzucam się od razu na 3000 kcal tylko co tydzień stopniowo będę podbijał 100-200kcal.
W trzecim posiłku jest mniej o 50g gryczanej, ale nie chciało mi się tego wszystkiego pisać od nowa żeby ss-a zrobić
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam wrażenie, że w dzień dołu za słabo nogi katujesz. Dodałbym tam jeszcze przysiad przedni i ewentualnie coś na dwójki, ale zrób, jak uważasz. No i nie wiem, czy dobijanie w 4 seriach do maksa to najlepszy sposób na poprawienie podciągania, ale na niektórych ponoć działa.
Szacuny
3
Napisanych postów
2130
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37249
5 ćwiczeń góra 4 ćwiczenia dół razem z traktorem doszliśmy do tego po 3 dniach pisania, też chciałem coś jeszcze na nogi. Co do podciągania, Krzych93 mi się wydaję właśnie na odwrót, moje maxy sam widzisz jakie są.. więc co mam dać serie 4/4/4/4?... Wolę tak jechać bo jak na razie zaczynając na 1-2 pow, robiłem 3 serie max i do 9 doszedłem. Z treningu na trening było lepiej.
Szacuny
3
Napisanych postów
2130
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
37249
W ogóle to przecież nogi dostaną przy wchodzeniu na stopień, przy mc i łydy przy wspięciach. Nie wiem, jeszcze raz go może zapytam czy by coś nie dodać, ale wpierw chcę w ogóle zrobić ten trening bo teraz to jest pisanie o tym czego jeszcze nie zasmakowałem.