DZIEŃ 11. - 18.10.2012
TRENING
OFF
Porównując stan w jakim były moje ramiona w zeszły czwartek ze stanem obecnym jest niebo a ziemia, bardzo lekkie DOMSy, w niczym nie przypominające tych szokowych z przed tygodnia
.
SUPLEMENTACJA
BLACK DEVIL - 3 kaps rano, 3 kaps na noc.
DIETA
1) Omlet = 2 całe jaja, 6 białek, 10g Whey C-6, 5g siemię lniane, 10g otręby, 5g kakao, mix orzechów
2) 225g kurczaka, brokuły, mix orzechów
3) 225g kurczaka, brokuły, mix orzechów
4) 225g kurczaka, brokuły, mix orzechów
5) Omlet = 2 całe jaja, 5 białek, 10g Whey C-6, 5g siemię lniane, 5g kakao, mix orzechów
6) Omlet = 1 całe jajo, 3 białka, 50g ser chudy, 10g Whey C-6, 5g siemię lniane, 5g kakao, mix orzechów
Zamarynowany kurczak idzie spać do lodówki:
"Nocny" omlet czyli wersja z chudym twarogiem - uwielbiam !:
Przed obróceniem:
Po obróceniu:
Po ponownym obróceniu:
POZOSTAŁE
Jak przed tygodniem; ze środy na czwartek 4,5godz snu, praca do 14, następnie 3 godzinna drzemka i sauna:
- 10 min w parowej 40 stopni
- 10 min w suchej ziołowej 60 stopni
- 10 min w suchej 100 stopni

TRENING
OFF
Porównując stan w jakim były moje ramiona w zeszły czwartek ze stanem obecnym jest niebo a ziemia, bardzo lekkie DOMSy, w niczym nie przypominające tych szokowych z przed tygodnia

SUPLEMENTACJA
BLACK DEVIL - 3 kaps rano, 3 kaps na noc.
DIETA
1) Omlet = 2 całe jaja, 6 białek, 10g Whey C-6, 5g siemię lniane, 10g otręby, 5g kakao, mix orzechów
2) 225g kurczaka, brokuły, mix orzechów
3) 225g kurczaka, brokuły, mix orzechów
4) 225g kurczaka, brokuły, mix orzechów
5) Omlet = 2 całe jaja, 5 białek, 10g Whey C-6, 5g siemię lniane, 5g kakao, mix orzechów
6) Omlet = 1 całe jajo, 3 białka, 50g ser chudy, 10g Whey C-6, 5g siemię lniane, 5g kakao, mix orzechów
Zamarynowany kurczak idzie spać do lodówki:

"Nocny" omlet czyli wersja z chudym twarogiem - uwielbiam !:
Przed obróceniem:

Po obróceniu:

Po ponownym obróceniu:

POZOSTAŁE
Jak przed tygodniem; ze środy na czwartek 4,5godz snu, praca do 14, następnie 3 godzinna drzemka i sauna:
- 10 min w parowej 40 stopni
- 10 min w suchej ziołowej 60 stopni
- 10 min w suchej 100 stopni


