Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
Aylar fakt, trenuję takim planem 3/4 roku. Nie zawsze jednak jestem na typowym splicie, robiłem przed przerwą trening obwodowy, wcześniej jeszcze Push and Pull. Stwierdzam, że najlepiej ćwiczy mi się treningiem dzielonym o średniej intensywności. Ćwiczenia lub połączenia partii zmieniam co 2-3 tygodnie, a w obecnie przeplatam ćwiczenia nawet co tydzień.
rafal08109 nie trenuję TS. Startuję w zawodach TS, ponieważ wymaga tego ode mnie sekcja z mojej uczelni i stanowi to dla mnie możliwość walki o stypendium.
polaco_92 ogólnie duża większość bywalców na siłowni trenuje splitem i faktem jest, że nie jest to najczęściej odpowiednia dla nich forma treningu siłowego.
Posiłek II 125g makaronu durum, ok. 200g mielonej wołowiny i wieprzowiny, marchew z groszkiem, 1 łyżka oleju z oliwek
Posiłek III 125g makaronu durum, ok. 200g mielonej wołowiny i wieprzowiny, marchew z groszkiem, 1 łyżka oleju z oliwek
Posiłek IV 125g makaronu durum, 180g piersi z kurczaka, 2 łyżki masła orzechowego
Stano fusion 15g
TRENING SIŁOWY 19:00
13g BCAA Powder + 80g Carbo
Posiłek V 125g makaronu durum, 180g piersi z kurczaka, pomidory
Posiłek VI Jajecznica z 7 całych jaj + garść orzeszków ziemnych i trochę płatków owsianych
Black Devil 2kaps. przed spaniem
Zdjęcia posiłków:
- - - - - Trening - - - - -
Bicepsy:
1. Podciąganie podchwytem 2x12
2. Modlitewnik sztangą łamaną trzymaną wąsko
3x8-10 w pochyleniu i oparciu o ścianę + x10 normalnie
3. Uginania z linkami wyciągu górnego do głowy
15x, 12x, 12x
4. Uginania ze sztangielkami w suplinacji stojąc [FILM]
15x, 12x