Efekty beda, ale bedzie to tylko 4-pac, poniewaz w A6W nei ma cwiczen na dolne partie brzucha.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
witam, teraz moje - czy jest sens cwiczyc miesnie brzucha dwa razy dziennie? np. rano przed praca, po krotkiej rozgrzewce i wieczorem normalnie na treningu?
...
Napisał(a)
Nie, poniewaz miesnie brzucha, to tez miesnie i potrzebuja regeneracji.
...
Napisał(a)
a co gdyby rano np/ cwiczyc cos co dziala przedewszystkim na dolne a wieczorem cos na gorne? wiem ze ciezk jest tak dokladnie rozdzielic no ale ...
...
Napisał(a)
Riobson ale dodaje do A6W ćwiczonko, na dolne partie ;] czyli podnoszenie nóg w leżeniu. Jeszcze w środę będę miał drążek do podciągania to na nim będę to wykonywał. Więc może być tak ? Aha i co to znaczy 4-pac?
...
Napisał(a)
ula cwicz dolne i gorne razem, z rana.
Patrz, jak wszystkie miesnie masz ladnie widoczne to mowimy 6-pac, wiec jak dwuch dolnych nie ma to ja to nazywam takim 4-packiem. Mimo, ze przy 6-pacu powinno byc widac 8 kafli:P.
Patrz, jak wszystkie miesnie masz ladnie widoczne to mowimy 6-pac, wiec jak dwuch dolnych nie ma to ja to nazywam takim 4-packiem. Mimo, ze przy 6-pacu powinno byc widac 8 kafli:P.
...
Napisał(a)
nom zastosuje sie. z reguly cwicze rano ale czasem trzeba jeszcze do pracy isc :P wiec nie mam czasu rano tlyko wieczorkiem. musze to aerobami zwalic do konca tak chyba bedzie najprosciej...
...
Napisał(a)
Cwicze juz troszke ACT ale mam taki dylemat bo przerwy miedzy cwiczeniami powinny byc znikome w treningu, czyz nie? A mi troche dlugo zajmuje przekladanie sprzetu, wiec tu moje pytanie czy kontynuowac ten trening tylko pozmieniac tak cwiczenia zeby nie trzeba bylo przekladac czyli wiecej cwiczen z wlasnym ciezarem czy moze jakis inny trening zaczac ?
...
Napisał(a)
Nie przejmuj się tak. Staraj się by przerwy między ćwiczeniami były jak najmniejsze.
Ewentualnie możesz zamienić trening obwodowy na stacyjny i problem znika.
Ewentualnie możesz zamienić trening obwodowy na stacyjny i problem znika.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ciekawy trening (wariant HST?)
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8