Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 3 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 236585

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Ja nie widzę związku między TSE a alkoholem, to nie jakieś leki czy coś że alkoholu wypić nie można.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 300 Wiek 31 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13930
Myślałem, że duża zawartość kofeiny i guarany wywoła jakieś skutki uboczne ale dzięki za odpowiedź :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 167 Napisanych postów 4456 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 65793
TSE jest ogolnie lajtowy a bol glowy to moze byc po odstawieniu koffy wiec wypij kawe i powinno wrocic do normy.

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
zmierz cisnienie

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 300 Wiek 31 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13930
134/63 :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
spora rozniaca. idz do lekarza.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 922 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14235
Witam, posiadam odżywkę UNIVERSAL NUTRITION Storm i chciałem zapytać kiedy ją dawkować? na stronie producenta i na innych takich jest napisane ze na czczo i po treningu zaś tutaj w opiniach jest napisane 30 minut przed i po treningu

kolejna sprawa, to kiedyś usłyszałem od mojego instruktora na siłowni, że nie warto brać kreatyny na pusty żołądek bo źle to działa na jelita i później ma się z tym problemy - to prawda czy nie?

czekam na odp, z góry dziękuję i pozdrawiam, Tomuh.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Remik7 Ćpaj Sport
Ekspert
Szacuny 725 Napisanych postów 34667 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 254666
storm w dt przed i po treningu porcja
a w dnt porcja rano

nie musisz brać na czczo - możesz po śniadaniu.
a z tym że źle działa na jelita to nigdy nie słyszałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 446 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2525
czy od bcaa robi się przerwę ? a od białka ? tzn podobnie jak z kretą 2miechy się bierze i ttyle samo przerwy, lub jakoś podobnie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1205 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 25001
nie, nie robi sie przerwy sa to suplementy które mozna stosować cały rok :) gdyby tak nie bylo to ryb lub kurczaka tez bys musial miec przerwe :D

I will be big...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Abnexen - osteteczne wyniki badań

Następny temat

CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

Spalanie
Polecane artykuły