Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
146
Witam.
Jaką polecicie mi odżywkę na przybranie masy lecz bez tłuszczu ponieważ mam go wystarczająco. . chciałbym przybrać jakieś 4-5 kg.
Teraz biorę nitro +cell pump co do tego mogę dodać?? najlepiej żeby było smaczne i niedrogie :)
Szacuny
3
Napisanych postów
540
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
11841
Próbuję zwiększyć masę. Dieta już ułożona. Plan treningowy również. Z odżywek w celu uzupełnienia biorę białko. Ostatnio zakupiłem jeszcze BCAA z sfd. Czytam i widzę, że różne są opinie odnośnie tego czy brać na masie, czy tylko na redukcji. Na opakowaniu pisze 10g przed treningiem i 10g po.
Czy będąc na masie jest sens brać? Czy tylko na redukcji? A może brać tylko 1 porcje? Tylko lepiej przed czy po?
Szacuny
110
Napisanych postów
11936
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
90986
Siemanko mam taką sprawe, kończe cykl na kreatynie (IHS Turbo Creatine) i beta alaninie i chciałem coś zakupić na kolejny cykl masowy. Zastanawiam sie nad AAKG Treca lub Stano fusion hi -tec co byście polecili??
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
Szacuny
26
Napisanych postów
3098
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19419
witam jutro chcę zrobić trening rano ok 8,30 i tu pytanie jak wziąć kreatynę mono 5g z rana na czczo ok 7,30 i bezpośrednio po treningu 5 g czy inaczej proszę o szybką odpowiedz