Obliques napisała: "Nikki do nastepnego tygodnia i pomiary te nam powiedza co dalej i czy tak moze zostac"
Nie jestem pewna czy po kilku dniach będzie jakaś znaczna różnica w pomiarach. Postaram się porządnie pomierzyć w sobotę i się okaże co dalej z michą.
W ogóle muszę troszkę zmienić jedzenie, bo od jakiegoś czasu znowu mam często wzdęty brzuch (nie mam pojęcia od czego), więc na pierwszy ogień wyrzucę rodzynki i zmniejszę ilość mleka na śniadanie.
Od tego tygodnia zmieniłam kolejność treningów, dziś robiłam nogi, jutro barki, środa wolna, czwartek pupa i piątek
klatka z plecami. A od przyszłego tygodnia może wrócę do ciut mniejszych ciężarów, a zwiększę ilość powtórzeń i postaram się wykonywać wolniej dane ćwiczenie.
Dzisiaj zaczęłam optymistycznie trening, po czym po jakimś czasie byłam wykończona i chęci mnie opuściły, ale starałam się dać z siebie dużo. Nowe rękawiczki mnie trochę rozczarowały, na dłoniach okazały się dla mnie za grube i niewygodnie było mi trzymać sztangę przy MC, ponieważ znowu zjeżdżała mi na palce

Zastanawiam się czy je zostawić czy wymienić na cieńsze (uniwersalne), bo te są typowo na siłownię.
Trening:
Miski (wczorajszą zrobiłam o sugestię Obli)
Zmieniony przez - Nikki w dniu 2013-06-03 23:11:55