SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Mikers - From zero to... << str 55, 95 >>

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 105812

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1389 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 36311
No właśnie myślałem o jakimś 5x5, ale bez nóg bo w sumie i tak już są duże i muskularne...

Nie no, ściągam coś z tematu Pandy i Antka, i staram się podrasować pod siebie. Dodatkowo napiszę też jakąś drugą opcję planu, też wziętą z jakiegoś gotowca. Nie chodzi w końcu o to, żeby się opyerdalać, patrząc na wczorajszą wagę zostało mi jeszcze 6kg żeby moje BMI wykazało nadwagę Jak na razie czuję się za chudy (no może brzuch spełnia normy 'nie-chudy' )

miejsce-na-nowy-dziennik

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2698 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 87340
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1389 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 36311
Przedwczoraj z rana - 69kg. W tym tygodniu ćwiczeń siłowych praktycznie nie było, kaloryczność zostawiłem na poziomie ~3k. Jutro mam w planach walnąć kilka fotek i pomiarów, takie małe podsumowanie po wakacjach, zobaczymy co mi z tego wyjdzie.

miejsce-na-nowy-dziennik

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 78 Napisanych postów 8346 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 180203
Też miałem jutro podsumowanie robić, ale choroba mnie rozłożyła i raczej odpuszcze
...
Napisał(a)
Początkujący
Buli, mam dziwne wrażenie, że jestem w podobnej sytuacji Dzisiaj od rana boli mnie gardło i mam katar, poza tym czuję się nieco przyebany. Na podsumowanko może sił starczy, ale na trening niestety może zabraknąć- a tego bym nie chciał. x.x

miejsce-na-nowy-dziennik

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 5416 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52179
Wal podsumowanie Tylko pomiary zrób porównawcze z początkowymi.
...
Napisał(a)
Początkujący
Chuya, dzisiaj nie wyszło : | dopiero teraz po zjedzeniu owsianki mam odrobinę siły na cokolwiek, jakieś choróbsko mnie zaczyna atakować. Zamiast paradować po domu w gaciach i pozować do zdjęć wolę cieplej się ubrać, dzisiaj odpocząć i podsumowanie walnąć jak będę w pełni sił, do przyszłego tygodnia na pewno pójdzie! I z pewnością będę chciał porównać zdjęcia do poprzednich, bo liczę na to, że coś ruszyło.
Dzisiaj zajmę się planem, już jeden mam, aczkolwiek wydaje mi się przeładowany i zdecydowanie wymaga pomocy, wysmerfię drugi i wstawie

miejsce-na-nowy-dziennik

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11205 Napisanych postów 52111 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Jesień jak na razie jest wyjątkowo surowa dla użytkowników sfd. :) Zdrowiej.
...
Napisał(a)
Początkujący
Najwidoczniej, ale sam sobie zaszkodziłem inteligentnie jeżdżąc na rolkach w czwartek w koszulce z krótkim rękawem Czuję przedłużenie się przerwy w treningach

Zabrałem się dzisiaj za całkowitego formata z przeinstalowaniem systemu, także jakoś czas mi upływa. W czasie, kiedy różne cholerstwa mi się instalują, zacząłem rozmyślać nad planem. Ułożyłem na ten moment coś w tym stylu (ułożyłem= złożyłem/ściągnąłem )

Nogi + brzuch
-Prostowanie nóg na maszynie - lekkie, wstępne zmęczenie
-Fronty
-Nożyce
-Suwnica z szerokim rozstawem nóg
-Uginanie podudzi leżąc
-Żuraw
-Wspięcia na palce stojąc i siedząc
-Unoszenie nóg w podporze
-Skłony boczne
-Skłony na ławce leżąc głową w dół

Plecy + tył barków + kaptury + triceps
-Ściąganie drążka do klatki - lekkie, wstępne zmęczenie
-Podciąganie szerokim nachwytem
-Wiosłowanie sztangą w opadzie nachwytem
-Prostowanie na ławeczce rzymskiej - lżej
-Wiosłowanie sztangą w pochyleniu podchwytem
-Martwy Ciąg
-Unoszenie sztangielek w bok + w opadzie
-Szrugsy
-Czachołamacze
-Kickbacki

Klatka + przód barków + biceps + przedramię
-Dipsy
-Wyciskanie sztangielek na skosie dodatnim 60st
-Wycisk ściskający na ławeczce poziomej
-Przenoszenie sztangielki leżąc w poprzek ławki
-Arnoldki
-Unoszenie sztangi w przód
-Unoszenie młotkowe przedramion
-Modlitewnik
-Uginanie nadgarstków ze sztangą nachwytem i podchwytem lub nawijanie sznura

Ilość serii i powtórzeń będę wymyślał, jak będę miał odpowiedni rozstaw ćwiczeń.

miejsce-na-nowy-dziennik

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 151 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1674
na mój gust jest całkiem całkiem
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

TEMAT PORZĄDKOWY- kasowanie, zamykanie, zamiana nazwy tematu

Następny temat

[FBW] Proszę o sprawdzenie

electro
Polecane artykuły