Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Oby.Z Cesciem w linii pomocy był bym znacznie bardziej spokojny a tak... .Ogólnie patrząc na ławkę to lekko lipa jest bo praktycznie nie ma grajka który w ciężkim (takim jak w meczu z Ajaxem) momencie mógł by wejść i zmienić losy meczu
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
3
Napisanych postów
1504
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35850
A ja myslalem,ze Bartra w meczu z Ajaxem to odpoczywal po to,aby wejsc na boisko z Bilbao . Myliłem sie . A sam Bartra pewnie pomyslal - zamiast mnie w obronie zagra defensywny pomocnik i gracz, ktory od 3 lat nie jest w formie .
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
492546
pewnie zremisuja albo wj**ia , Barca mi slabo do obstawiania zawsze idzie i gdy na nich dam to zazwyczaj jest lipa jak chocby z Ajaxem ostatnio, a obstawilem dzisiejszy
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
pw W sumie oprócz pierwszego strzału w meczu (Neymara),brak zagrożenia bo tych strzałów kilku nawet nie licze (daleko od bramki).Athletic stworzył zagrożenie w zasadzie po naszych błędach.Średnio to widze niestety... .Chyba że Cesc zostanie przesunięty do pomocy (bo w ataku nie widoczny praktycznie) to coś ruszy...
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-12-01 21:52:48
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
2
Napisanych postów
19512
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
126277
Chciałbym miec taki pokoj gdzie bym sobie mogl z kims pokopać a co do meczu to chlopaki sie slizgaja strasznie . W przerwie powinni zmienić buty.
Szkoda strzału Neymara gdyby sie lepiej przyłożył to mógł trafić.
Coś czuje ze Bilbao strzeli po przerwie i zdobędzie 3pkt