dobry deal zrobiło Atletico 

" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
Ilość wyświetleń tematu: 264960

" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
ciamciaraNiech jeszcze odejdzie Thiago i Rosell może pakować manatki. Widać jak na dłoni dlaczego Guardiola odszedł.
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

BPL-Gja czytalem ze on mialby w tym sezonie 11 mln euro zarabiac jesli to prawda to mu nie poszli na reke tylko inna powod byl![]()
.Nie wiem czy to prawda czy nie,ale to było by więcej niż Leon zarabiał przed podpisaniem nie dawno nowego kontraktu... .Ale pomijając to czy to prawda czy też nie,to gdy mamy x ofert i wybieramy najgorszą (bo nasz grajek wolał bardziej tą)to nie jest pójście w pewnym stopniu na rękę?
Toomek4No właśnie nie można zapominać, że to jest przede wszystkim biznes. I takie teksty typu, że zrobili to w ramach podziękowania są trochę śmieszne. Gdyby odrzucili ofertę Atletico, to może z innym klubem by się nie porozumieli i by musieli płacić pensję za cały sezon, który prawdopodobnie by spędził na ławce.
.Ten klub niestety od x czasu odwala różne dziwne akcje...
Nasz sklep
Mega promocja