Szacuny
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Bloonder
tym lepiej dla ciebie gram mało i klawiatura mnie trochę ogranicza, więc za dobry nie jestem
Zmieniony przez - Bloonder w dniu 2013-08-01 14:33:12
Ja już nie grywam po turniejach.
Co do FIFY 14 - w 13'stce nie gra się Barceloną, w 14'stce nawet z Neymarem się nią nie gra. Nie ma tam obrony.
Co do PS2 też się dziwie, że na to jeszcze wychodza takie gry i, że ktoś to kupuje.
PC zdecydowanie najlepiej a jak masz konsole a słaby PC to kupujesz na konsole.
Na PC gra najwięcej ludzi
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Koniec pre sezonu,więc czas na małe podsumowanko.
Za bardzo imo pierwszymi trzema sparingami (Bayern,Volarenga,Lechia) bym się nie sugerował bo ani trenera ani podstawowych zawodników nie było.Co sie rzucało najbardziej słaba gra obrona,jedyny plus jeżeli mozna tak w ogóle napisać to to że Bagnack spisywał się o wiele lepiej od Bartry a dopiero od tego sezonu będzie zawodnikiem Barcy B (wcześniej Juvenil A).Nie licząc dzisiejszego meczu to naprawdę świetnie to wyglądało było wszystko jak za najlepszych lat.Wysoki agresywny pressing,szybka wymiana piłki,dużo polotu w akcjach,skuteczność itd. .Tylko jestem ciekaw jak to będzie wyglądało z zespołami naprawdę topowymi wyglądało bo naładować bramek ogórkom z Azji to nie sztuka.Dla tego wolał bym aby w następnym sezonie albo presezon odbył się całkowicie w Europie (imo najlepsze rozwiązanie) albo w USA i tak jak Chelsea czy Real tam mierzyć się ze silnymi ekipami,bo to daje jakieś rozeznanie.A ten pre-sezon oprócz kasy przyniósł mnóstwo kontuzji. Pedro,Pinto,Leon,Cesc i Neymar.Zwłaszcza Fabsa wydaje się być najgroźniejsza (Cesc has sprained his left ankle, more tests later).
Neymar całkiem fajnie się zaprezentował zwłaszcza że walczy cały czas z anemią.
Ofert za Luiza i Aggera odrzucone podobno teraz skupią się na Janku.Ale patrząc na cyrki które odwala Levy to jak dla mnie strata czasu (którego i tak nie wiele mamy).Imo niech się skupią na transferze kogoś z tej 3 ewentualnie 4 Mangala,Inigo Martinez,Sakho bądź ewentualnie Alderweireld.Bo o ile obecny skład na lige może i wystarczy tak na podbój Europy nie ma szans.
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
.Zubi się tylko ośmiesza,tak jak piszesz rok temu nawet nie chciał rozważać jego kandydatury mimo iż sam Ajax złożył nam propozycje by go miec za dyche,a teraz porywa się na negocjacje z Levym.Poza tym jak kurde przez 3 lata nie można sciągnąc porządnego oś to ja naprawdę nie wiem.A najgorsze to że on(Zubi) jest nie do ruszenia,ba nawet stawia ultimatum zarządowi a Rosell robi co on chce...
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-08-10 17:46:56
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Vertonghen - nie do wyciągnięcia. 11 sezonu, świetny obrońca a Zubi chce wydać max 35 mln na obrońce to na pewno może zamarzyć tylko o nim. Tym bardziej, że każdy wie, iż Barcelonie się śpieszy więc ceny UP Mangala - 50 mln odstępnego, nie puszczą go A Barca tyle nie wyda.
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
492546
Janek w poprzednim sezonie najlepszy defensor PL mial robil wszystko w obronie skala, walka , sila do tego duzo z przodu naprawde bez slabych punktow nie widzialem go wczesniej w akcji przed przejsciem do Kogutow a uz w pierwszym jego meczu bylo wiadomo ze bedzie kims w tej lidze , niesamowity transfer i kolejny Belg ktory pezentuje super poziom Luiz to przynajmniej klasa jak nie 2 nizej od niego przynajmniej w poprzednim sezonie (jako OS naturalnie)