Villarreal 0 - 1 Barcelona
Sandro82'
Wyszarpane trzy pkt.,ale ważne ze są w ogóle.Blisko było powtórki z poprzedniego sezonu,gdzie traciliśmy pkt. nie przez defensywe ale lipe w ofensywie.Toteż ten mecz mnie utwierdził w tym, ze transfer Suarez był jak najbardziej potrzebny,no i to ze taki Reus który moze z powodzeniem pykac na paru pozycjach był by bez cenny.Ale na to nie ma niestety szans... .Teraz przerwa na rep. a po niej Bilbao
Official: Messi has a thigh mucscle overburdening and Munir got a hit during the game, both will have further tests in Barcelona tomorrow
note: Messi, who has a thigh muscle overburdening, will in principle not play with argentina during international break, out of precaution
. Dobrze ze jest przerwa na rep. teraz...
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2014-08-31 23:30:20
Sandro82'
Wyszarpane trzy pkt.,ale ważne ze są w ogóle.Blisko było powtórki z poprzedniego sezonu,gdzie traciliśmy pkt. nie przez defensywe ale lipe w ofensywie.Toteż ten mecz mnie utwierdził w tym, ze transfer Suarez był jak najbardziej potrzebny,no i to ze taki Reus który moze z powodzeniem pykac na paru pozycjach był by bez cenny.Ale na to nie ma niestety szans... .Teraz przerwa na rep. a po niej Bilbao
Official: Messi has a thigh mucscle overburdening and Munir got a hit during the game, both will have further tests in Barcelona tomorrow
note: Messi, who has a thigh muscle overburdening, will in principle not play with argentina during international break, out of precaution
. Dobrze ze jest przerwa na rep. teraz...
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2014-08-31 23:30:20
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
.Do tego dochodzą jeszcze te 2 karne które powinien odgwizdać + inne roznej maści błędy.W każdym razie sa 3 pkt, a to jest najważniejsze
.Kolejny juz mecz w tym sezonie na 0 z tyłu,oby tak dalej,choć tez trzeba szczerze powiedzieć że i niekiedy troche szczęscie nam sprzyjało.Coraz lepiej rozumieją sie Neymar z Lio,czego efektem jest kolejna bramka Brazylijczyka po dograniu Argentyńczyka,więc oby tylko ten uraz Neya nie był powazny.No i szkoda tego przestrzelonego karniaka przez Leona,ale odkąd pamiętam jak On podchodzi do jedenastki to zawsze mam wątpliwości czy trafi czy nie...