WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FC Barcelona vol 4

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 264960

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 917 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16004
też mam przeczucie że będzie bayern.
...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
No i tak jak przeczuwałem,Bajan Mynsien... .Pierwszy mecz 6 maja na Camp Nou, 12 maja na Allianz Arena

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2015-04-24 13:52:44

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Pieknie,jesteśmy o mały kroczek od finału.A to co Leon zrobił z Boatengiem który runął na ziemie, niczym WTC

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 8953 Wiek 4 dni Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 75396
Cóż - Messi kolejny raz pokazał, że Cristiano może mu wylizać jagody... to znaczy nosic buty na treningu.

SFD Fight Club & Uderzane
WISŁA KRAKÓW

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 24518 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 75482

Nie ma to jak podnieta zbyt wielka...

Power wears out those who do not have it.

Inne dyscypliny & Hazard

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 8953 Wiek 4 dni Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 75396
Pippo

Nie ma to jak podnieta zbyt wielka...

oj, no moze troche przesadziłem z tą wypowiedzią jesli chodzi o kulture slowa, ale:
po pierwsze, dla mnie Cristiano<Messi
po drugie, juz po rekolekcjach

SFD Fight Club & Uderzane
WISŁA KRAKÓW

...
Napisał(a)
Ekspert
Real remisuje z Los Che,więc na 2 kolejki przed końcem mamy 4 pkt, przewagi i chyba tylko jakis "kataklizm" mógł Nam zabrać tego majstra,biorac pod uwagę fakt,że mamy na rozkładzie mecz z Deportivo u siebie, które wydaje się być w słabej formie.No i nie da się ukryc ,że bardo miło było się zrewanżować Atleti,i zdobyc tytuł już na Calderon

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 259
Wygrana na Vicente Calderon będzie pięknym zakończeniem tego tygodnia, myślę że dzisiaj nie przegrają Bayernowi i zagwarantuja sobie miejsce finale, a w niedziele zwyciezą nad Atletico i zostaną Mistrzami Hiszpanii. Atletico ostatnio gra niepewnie, myslę, że remis będzie najgorszym wynikiem dla Barcy.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2433
Szybko strzelona dziś bramka na dobicie Bawarczyków i spokojna gra do końca to chyba najlepszy scenariusz dla Barcelony przed niedzielnym meczem na Vicente Calderon.
...
Napisał(a)
Ekspert
Si, si, si, nos vamos a Berlin!

Kupa błedów w obronie,jak i mam wrażenie większość spotkania na mega wyj**ce.Dobrze,że była spora zaliczka z pierwszego spotkania... .Mam także nadzieje że MAtS bedzie podstawowym już od przyszłego sezonu bramkarzem, także w PD

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Golden Boy 2012

Następny temat

PIlka nozna

electro
Polecane artykuły