WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FC Barcelona vol 4

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 264996

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 19512 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 126277
Cris a skad mogl kto wiedziec ze Alexis tak bedzie grac przychodzil jako typ ktory w serie A robił gnój a tutaj w PD wywraca sie kiedy tylko ma okazje i boi pojedynkow 1vs1 czy 1vs2 a w Udine robil to notorycznie

Bojan to syndrom cipy niestety cale zycie bedzie dzieciakiem nie ma jaj.

.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3645 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 24649
troche przesadzasz, nie wszyscy dobrzy pilkarze maja jaja.

"Świat schodzi na psy
razem z nim ty
wierzysz mi?
policzone są twoje dni
wiesz jak jest
tu chodzi o moją troskę
bo niezbadane są wyroki boskie"

...
Napisał(a)
Początkujący
Bojan ma umiejetnosci pokazywal to przeciez ale pewnego razu cos mu sie zabklokowalo i po chlopie

moze bedzie jak Adas Malysz byly czasy ze 2 sezony mu nie szlo a potem PŚ itp

.

...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Mogli dryndnąć do wróżbity Macieja ,a na poważnie to nie mogli oczywiście tego wiedzieć,pisze po prostu po fakcję

No niestety,chłopak ma dopiero 22 lat pewnie dorośnie nie długo, zresztą cipa czy nie i tak skubańca lubie.Błąd Barca popełniła dając go za wcześnie do 1 drużyny może wtedy by się nie zablokował jego ogromny talent

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Początkujący
Ja tez bo sie urodzil 28 08 wtedy co ja

.

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Puyol gotowy na Saragossę

W ciągu najbliższych dni Carles Puyol może liczyć na absolutorium medyczne. Podejrzewa się, że będzie gotowy na kolejny mecz ligowy, czyli 17 listopada na Camp Nou przeciwko Saragossie. Kapitan jeszcze nie będzie gotowy na Mallorcę.

Rehabilitacji środkowego obrońcy z La Pobla de Segur okazują się wyjątkowo bolesne. Puyol wciąż nie może całkowicie wyprostować lewej ręki w łokciu i na przemian trenuje na boisku i na siłowni. Próbuje on odzyskać mobilność milimetr po milimetrze - razem z towarzyszącym mu bólem.

Co do ogólnej kondycji, Puyol jest, jak zwykle nienasycony. Niezależenie od swojego poobijanego łokcia, nie zaniedbał reszty swojego ciała. Od kilku dni pracuje na pełnym gazie w towarzystwie zaufanego fizjoterapeuty Juanjo Braua podczas treningów w Ciutat Esportiva. Kurczy rękę, ale daje z siebie wszystko, jakby jego życie zależało od każdego kroku.

Przy powrocie Carlesa Puyola za około 10 dni, Tito Vilanova w końcu będzie miał do dyspozycji dwóch rasowych środkowych obrońców. Przypominamy, że Gerard Piqué otrzymał zielone światło od sztabu medycznego w poniedziałek.

Wszyscy czekamy na jego powrót ,tylko oby tym razem od razu po powrocie znów wyleciał

...
Napisał(a)
Początkujący
Facet ma charakter, mimo kontuzji cały czas pali się do gry, lubię go za to,
A Pique nie wróci do gry wcześniej niż Puyol> Juz miesiąc temu mówili że powinien zagrać.

"Świat schodzi na psy
razem z nim ty
wierzysz mi?
policzone są twoje dni
wiesz jak jest
tu chodzi o moją troskę

...
Napisał(a)
Ekspert
Z tym że Pique jest już w kadrze na dzisiejszy mecz

Celtic: Forster, Lustig, Ambrose, Wilson, Matthews, Commons, Wanyama, Ledley, Mulgrew, Miku i Samaras.

Ławka rezerwowych: Załuska, McCourt, Herron, Fraser, Kayal, Watt, McGeouch.

FC Barcelona: Valdés, Alves, Bartra, Mascherano, Alba, Song, Xavi, Iniesta, Messi, Alexis i Pedro.

Ławka rezerwowych: Pinto, Piqué, Cesc, Villa, dos Santos, Montoya, Tello.

Odesłani na trybuny: Sergi Roberto i Oier.

Bartra od 1 min

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2012-11-07 19:58:27

...
Napisał(a)
Początkujący
Aha to przepraszam.
Zobaczę sobie tego Bartrę, czy faktycznie taki dobry. Może nie trzeba będzie nowego stopka

"Świat schodzi na psy
razem z nim ty
wierzysz mi?
policzone są twoje dni
wiesz jak jest
tu chodzi o moją troskę

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1337 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 21243
c`mon celtic
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Golden Boy 2012

Następny temat

PIlka nozna

electro
Polecane artykuły