Szacuny
3
Napisanych postów
1504
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35850
O krok blizej polfinalu. Mecz bardzo przecietny moim zdaniem. Suarez niech sie ogarnie w koncu, w ostatnich dwoch meczach mogl spokojnie z 4 bramk strzelic. Do tego żałosne symulki. A bez Godina na Calderon powinno byc łatwiej, beda musieli sie otworzyc, a przez to beda okazje do kontry jak na Camp Nou w meczu ligowym
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Pierwsza połowa troche piaseczek,natomiast druga zwłaszcza od czerwa dla gosca z Elche nieporównywalnie lepsza.W kazdym razie Leon ma juz 104 asysty i brakuje Mu do pobicia Figo 3,by stać się najlepszym asystentem w historii ligi
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2015-01-24 20:55:18
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
3
Napisanych postów
1504
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35850
Nie gral Suarez i skutecznosc od razu lepsza dobry meczyk. Szkoda,ze Real wyrwal wygrana z Cordoba, nie duzo brakowalo.
Teraz szykowac sie na ATletico.
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Mega pierwsza połowa,natomiast druga to by w zasadzie się moga nie odbyc... .Sędziowie jak zwykle poniżej wszelkiej krytyki.No i nie wiem która sytuacja była bardziej komiczna ta z Alba gdzie zarobił od sędziego chorągiewką w łeb,czy może ta gdzie Turan rzuca butem w liniowego i zgarnia tylko żółtą kartkę %).Nie ma co sobie zawczasu przyznawać pucharu,ale cięzko mi sobie wyobrazić abyśmy tego trofeum nie wygrali .Tym bardziej jezeli Sevilla nie odrobiła by strat z 1 meczu z Espanyolem.
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
ładny rollercoaster ten dzisiejszy mecz.Szkoda ze Piketowi przytrafił się taki babol to przysłania kolejny w jego wykonaniu dobry mecz,na + równiez zasługuje Rafinha.Cóz teraz na deser zostało obejrzenie:
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2015-02-01 23:53:55
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Myślałem ze bedzie gorzej wyglądała,choc i tak jakoś dziwnie te poziome pasy wyglądają (choc to pewnie kwestia przyzwyczajenia się) .A Wam jak się podoba?
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Spodziewałem się nieco cięższej przeprawy na San Mames,a tu łatwę 3 pkt.i gdyby nasi zawodnicy mieli więcej zimnej krwi to przynajmniej o te 2 bramki więcej powinny byc na Naszym koncie.Dobrze że nie długo wraca LM bo naprawdę wybornej formie jesteśmy w odróżnieniu od City.
Licze też ze na dniach pojawi się info o wywaleniu Eusebio bo to co On wyprawia z Barcą B to woła o pomstę do nieba (I oby jego następcą nie został Vinyals)...
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2015-02-08 23:08:24