WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FC Barcelona vol 4

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 265104

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Nie,gość jest bardziej znany jako Rubi dołączył do naszego sztabu w tym sezonie(jak asystent).Wcześniej robił w Gironie pierw jako asystent,a później jako trener i odwalił kawał roboty bo z ekipy która zakończyła rozgrywki pod koniec tabeli zrobił zespół który do końca bił sie o awans do PD(odpadli w barażach).Z tym że to raczej imo zastępstwo tym czasowe i znajdą kogoś innego,zresztą wszystkiego dowiemy się o 20:30.Szkoda że Cruyff ma kose z zarządem obecnym...

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3645 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 24649
w związku z takim obrotem spraw Mecz z Lechią się odbędzie ?

"Świat schodzi na psy
razem z nim ty
wierzysz mi?
policzone są twoje dni
wiesz jak jest
tu chodzi o moją troskę
bo niezbadane są wyroki boskie"

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Na chwile obecną odwołali tylko 2 sesje treningową,ale wydaje mi się że się raczej odbędzie, przyjadą po prostu bez Tito.Ale skład raczej w najlepszych nastrojach do gry nie będzie

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-07-19 20:02:20

...
Napisał(a)
Ekspert
Rosell (president): "We inform you that Tito Vilanova needs further treatment which makes it impossible for him to continue as head coach."

Rosell (president): "The new coach will probably be presented at the beginning of next week."

Rosell (president): "We will not go to Poland tomorrow to play the friendly game."

Trochę mnie zaskoczyli z odwołaniem tego meczu,bo naprawdę nie wiele czasu do niego zostało.No ale była to decyzja piłkarzy i sztabu

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-07-19 20:48:17

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Ciekawi mnie co z kwestią biletów oraz kontraktu w którym podobno była jakaś wzmianka, że jeżeli Messi nie wystąpi przez conajmniej 10 minut to będzie jakas kara - a w takiej sytuacji raczej nie wystąpi

Organizator meczu - agencja PSP - nie poinformowała jeszcze, w jaki sposób dokonywany będzie zwrot pieniędzy za wykupione już bilety. Jak poinformowano rano sprzedano 32 tysiące wejściówek.

Zmieniony przez - Cinool w dniu 2013-07-19 21:36:02
...
Napisał(a)
Ekspert
Zapłacą odszkodowanie i tyle

The players have been given two days off. They return to training on Monday morning

Barcelona's new coach will not be one of the two assistant coaches, but come from outside the club. Barcelona had plan B prepared

The announcement of the new coach of Barcelona would take a few days because he could at this moment be coaching another team.

Według MD,kandydatami na nowego trenera są :Ernestto Valverde, Ronald Koeman, Michael Laudrup,Luis Enrique

Landrupa jak najbardziej bym widział u Nas.

José Mourinho and the whole #CFC staff sent their 'best wish' message to Tito Vilanova. Major respect, humanity wins.

Real Madrid statement- "RM want to extend our affection & solidarity to Tito Vilanova, and his extended family, friends & FC Barcelona."

Z nieoficjalnych info to; Barca już wpłaciła 3mln odszkodowania Celcie za Luisa Enrique

A co do Tito to media podają że musiał się poddać "natychmiastowej" agresywnej chemioterapii-w celu ratowania życia.

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-07-20 15:12:21

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 24518 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 75482
Wielu moich znajomych z różnych stron Polski specjalnie do 3city już w czwartek wieczorem/piątek rano wyruszyło, trochę ludzi załadowanych w chvja będzie.

Power wears out those who do not have it.

Inne dyscypliny & Hazard

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 6072 Wiek 6 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70684
Dziś właśnie w radio słyszałem kilka razy rozmowy z osobami, które miały być na meczu i też właśnie sporo kilometrów przemierzyli, brali urlopy itp. wszyscy zawiedzenie łagodnie mówiąc.
Patrząc na to obiektywnie to mało profesjonalna decyzja Barcelony, gdyby to był jeszcze pierwszy skład to jeszcze można dyskutować, ale to przecież miały być rezerwy + Messi. Mógł przylecieć asystent w roli trenera i nie było by problemu. Lechia ponoć chce w ramach rekompensaty pierwszy skład Barcy, ale coś mi się wydaje, że po prostu wywalczą odszkodowanie, za które będą mogli ściągnąć z dwie inne znane drużyny..

Wracając do Barcelony to dobra decyzja z odejściem trenera, będzie mógł się skupić tylko na terapii dzięki czemu zwiększy to szansę na wygranie z chorobą.

Zmieniony przez - Toomek4 w dniu 2013-07-20 20:19:55
...
Napisał(a)
Ekspert
Ja w 100% popieram decyzje klubu,ponieważ są ważniejsze rzeczy w życiu niż mecz.Skoro sami zawodnicy którzy mieli uczestniczyć w tym spotkaniu,postanowili o tym by nie przyjechać ,to znaczy że naprawdę musiała ta informacja ruszyć(i wcale się Im nie dziwie).Pozatym imo kibice powinni "cieszyć" się że,zapadła tak decyzja,a nie na siłę przyjeżdżają,ponieważ nie dość że był by to dość rezerwowy skład+Messi w "klapkach",pierwszy mecz po wakacjach to kompletnie Ci grajkowie nie mieli by ochoty by grac.A wydaje mi się że wydając około 300 zł na bilet oczekiwali byśmy spektaklu a nie zawodników snujących się po murawie i czekających by owe spotkanie jak najszybciej sie zakończyło.Najprawdopodobniej znajdą jakieś rozwiązanie,typu że przyjedzie full skład i nawet gdyby mieli czekać na to cały sezon to imo warto.

Celta jeszcze nie zarejestrowała jako trenera Enrique,co za tym idze nic nie stoi na przeszkodzie by objął Barce (według przepisów w Hiszpanii,dany trener może poprowadzić tylko 1 drużynę w ciągu sezonu w Hiszpanii,sezon liczony jest od 1 lipca).Mam dosyc mieszane uczucia co do tego wyboru,z jednej strony wyśmienicie sobie radził podczas gdy prowadził Barce B a z drugie w Romie za bardzo się nie sprawdził... .Cóż pożyjemy zobaczymy,co z tego wyniknie.

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-07-20 23:27:58

...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 492546
polecieli w ch**a delikatnie piszac jak Tito jechal do NY z tego powodu to co nei grali ? jak zawodnikowi nie raz nie dwa umiera ktos bilski to czesto gra a co dopiero w tym przypadku , zreszta pewnie zagraja z Bayernem za kilka dni czym tylko potwierdza ze polecieli w ch**a
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Golden Boy 2012

Następny temat

PIlka nozna

electro
Polecane artykuły