WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FC Barcelona vol 4

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 264915

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 19512 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 126277
zeby wiedziec co to te smieszne nazwy

.

...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
)

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Początkujący
Arsenal, Porto, Milan, Shakhtar, Galatasaray

hmmmmmm w tamtym roku obstawialem Leverkusen i sie sprawdzilo
w tym roku obstawiam Galate.
Chociaz z drugiej strony dowalic Arsenalowi po raz kolejny fajny by bylo

.

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Arsenal albo Galata

Wszystko przez niego...

...
Napisał(a)
Początkujący
ta gazeta MD juz szaleje

.

...
Napisał(a)
Ekspert
Najświeższe info
Official: Further tests have confirmed Messi picked up a knock on his left knee, availability for next game depends on recovery in next days

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 53 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 206
Szkoda Messiego :(

Na szczęście kontuzja nie jest taka groźna:
"Piłkarz Barcelony Lionel Messi, który w końcówce meczu Ligi Mistrzów z Benficą Lizbona (0:0) opuścił boisko na noszach, nie doznał poważnego urazu lewego kolana, jak pierwotnie przypuszczano. Argentyńczyk ma jedynie posiniaczone kolano - poinformował klub."

http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Messi-ma-tylko-posiniaczone-kolano,wid,15154795,wiadomosc.html?ticaid=1fa75&_ticrsn=5 
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 87
Po meczu z benficą stwierdzam, że barca bez messiego nie istnieje
...
Napisał(a)
Ekspert
^ z kwituje to tak

Leo już naparza na siłce co by spadków nie było,do soboty nie będzie trenował z kumplami na boisku

Messi trenował dziś w Ciutat Esportiva. Najpierw ćwiczył na siłowni, a później indywidualnie truchtał po murawie, poruszając się o własnych siłach bez żadnego problemu.

- Gdy poczułem ból, myślałem o najgorszym. Ale czuję się dobrze, dużo lepiej niż wczoraj, na szczęście to tylko stłuczenie. Nie wiem czy zagram w niedzielę, to zależy od postępów w leczeniu. Najlepszą rzeczą jest to, że to nie było nic więcej poza stłuczeniem - powiedział Messi.

- Czułem ból, ale zobaczylem lukę i chciałem grać. Nie miałem jednak siły, aby podnieść piłkę - powiedział o swojej akcji tuż po zderzeniu z bramkarzem Benfiki.

- Gdy leżałem na noszach myślałem o najgorszym, że przez długi czas będę wyłączony z gry. Myślałem, że to była ostatnia piłka, jakiej dotknąłem przez długi czas. Potem, w sztani lekarze wykluczyli poważniejszy uraz i byłem znacznie spokojniejszy. Ale ze mną czy beze mnie zespół byłby taki sam. W tej drużynie jest wielu zawodników, dzięki którym moja nieobecność byłaby niezauważalna. - dodał.

- Nadal twierdzę, że to mogło zdarzyć się na treningu i w jakimkolwiek meczu. Zawsze gdy wychodzisz na boisko istnieje ryzyko kontuzji.

- Jestem bardzio wdzięczny za wyrazy wsparcia od wszystkich ludzi. Nie mogłem odpowiedzieć, ale dzwonili do mnie i pisali ze wszystkich stron. To uczucie, jakim mnie darzą, sprawia że czuję się szczęśliwy. Rekord Müllera? Nie jest moją obsesją, choć oczywiście miło byłoby go pobić.

Zapytany o ostatnie słowa José Mourinho na temat Złotej Piłki, nie chciał wchodzić w polemikę. - 7 stycznia poznamy zwycięzcę - powiedział.

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2012-12-06 18:09:09

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 16209 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 131096
reklama ->

Sponsorem nagród w XIII edycji Ligi Typerów jest Wydawnictwo SQN
Zapraszamy !! http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__XIII_Edycja-t920180.html

!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Golden Boy 2012

Następny temat

PIlka nozna

Shoty
Polecane artykuły