" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
Ilość wyświetleń tematu: 264971

" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
susik_89ciekawe jaka będzie następna oferta za Cesca i czy Barca się ugnie w końcu![]()
) z powodów o których pisałem.Dziwi mnie jedno czemu jeszcze nie pozyskali Eriksena,gośc jest świetni i w dodatku będzie tani (jak na dzisiejsze czasy) bo za rok konczy mu sie umowa z Ajaxem, a juz kupe czasu temu zakomunikował że go nie przedłuży.No chyba że operują na dwóch frontach,po w przeciwnym razie moze skonczyc sie to tak jak z Barca w tamtym sezonie z os...

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

"Świat schodzi na psy
razem z nim ty
wierzysz mi?
policzone są twoje dni
wiesz jak jest
tu chodzi o moją troskę
bo niezbadane są wyroki boskie"
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Cris Thug
Dziwi mnie jedno czemu jeszcze nie pozyskali Eriksena,gośc jest świetni i w dodatku będzie tani (jak na dzisiejsze czasy) bo za rok konczy mu sie umowa z Ajaxem, a juz kupe czasu temu zakomunikował że go nie przedłuży.No chyba że operują na dwóch frontach,po w przeciwnym razie moze skonczyc sie to tak jak z Barca w tamtym sezonie z os...
"Świat schodzi na psy
razem z nim ty
wierzysz mi?
policzone są twoje dni
wiesz jak jest
tu chodzi o moją troskę
bo niezbadane są wyroki boskie"
Nasz sklep
Mega promocja