Szacuny
3
Napisanych postów
1504
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35850
Obi_ kolejny Twoj metytoryczny komentarz .
''Sport'' podaje,ze Puyol podjał decyzje o opuszczeniu Barcelony po zakonczeniu sezonu . Niestety latka leca i Carles nie jest juz młodzieniaszkiem Pieknie by bylo jakby wzniesli w Maju razem z Valdesem puchar Ligi Mistrzow
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Co prawda klub tego jeszcze nie potwierdził,ale Alen Halilović dodał foto i taki wpis na twittera/instagram "Dziękuję Dinamo Zagrzeb za wszystko. Mój pierwszy klub i największa miłość. Teraz nadszedł czas by przenieść się do Barcelony".Na razie plotki głoszą ze kosztował 6 mln+ kolejne 4 gdy dołączy do 1 drużyny i podpisze 5 letni kontrakt.Nigdy goscia na oczy nie widziałem,więc cięzko powiedziec cokolwiek oprócz tego że z wyglądu troche przypomina mi Modricia %) oby i talent miał na takim samy poziomie
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2014-02-28 10:36:52
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2014-02-28 10:37:43
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
14
Napisanych postów
5382
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
29608
Ja go widziałem w jednym meczu, ale trudno o jakieś wnioski na tej podstawie. Fakty są takie, że chciałoby go pół Europy u siebie, bo ma podobno wielki talent. Kwota transferu dość niska. Z tego co pamietam Dynamo odrzuciło w poprzednie wakacje ofertę w wysokości 15 mln euro.
"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"
"I've always said that this kid is engaged to brilliance. How good will he be when he gets married to it" Ray Hudson
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
No właśnie wczoraj czy tam przedwczoraj czytałem że trzeba bedzie wyłozyc na Niego z 17 mln,a tu dzis mówi sie o 6+4 bonusowych... .Może więcej tych bonusów w umowie Jego jest zawartych bądź w ogóle cenna była wyższa.
Dobrze by było jeszcze tego Olivera Torresa z Atletico wyciągnąć,i mieli byśmy zastęp młodziaków fantastyczny
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2014-02-28 13:55:32
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
3 zawodników Víctor Andrade, Gabriel i Giva . Podobno ten Gabi bardzo dobrze sobie radzi i na jakimś tam etapie miał lepsze staty od Neymara ale dokładniej to się nie zagłębiałem w to