Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Oficjalnie: Adriano naderwał mięsień przywodziciela w prawym udzie. Wstępny czas przerwy to trzy tygodnie
Tito Vilanova stał się trenerem, który zaliczył najlepszy start w La Liga w historii FC Barcelony. Jego drużyna do tej pory wygrała dziewięć na dziesięć spotkań i dołożyła do tego jeden remis. Obecnie katalońska drużyna ma 28 punktów na 30 możliwych.
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
2
Napisanych postów
3645
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
24649
przewaga Realu zla seria Barcy później się to odwracalo i spokojnie fcb.moglo byc majstrem co do stoperow to mysleli nad Kompanym moze on by sie sprawdzil :-j
"Świat schodzi na psy
razem z nim ty
wierzysz mi?
policzone są twoje dni
wiesz jak jest
tu chodzi o moją troskę
bo niezbadane są wyroki boskie"
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Kompany jakiś czas temu mowil że nie zamierza odchodzić z City
- „W innym klubie zajmie mi trochę czasu osiągnięcie poziomu, jaki zrobiłem w City. Nie byłoby nawet żadnej gwarancji, że mogę to zrobić. Poza tym jestem przekonany, że mogą wygrać tyle samo, co w Realu Madryt lub FC Barcelonie.” - komentuje Belg.
- „Kto idzie do Realu jest w cieniu Ronaldo, a kto trafia do FC Barcelony jest w cieniu Messiego. Wolę być kapitanem The Citizens. Czuję się tu bardzo dobrze i nie zamierzam odchodzić.” - kończy Belg.
Co do tego czy stać czy nie,to imo na chwile obecną nikogo nie stać aby wciągnąć z City Kompanego czy Aguero
Z wielka chęcią widzial bym Hummelsa
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2012-11-04 16:03:18
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!