WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FC Barcelona vol 4

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 265007

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
http://

W São Paulo ogłoszono dziś nazwiska trzech piłkarzy nominowanych do Złotej Piłki 2012. Zgodnie z oczekiwaniami, są wśród nich Leo Messi, Cristiano Ronaldo i Andrés Iniesta.

Dziś poznaliśmy również nazwiska trzech trenerów, spośród których wyłoniony zostanie zwycięzca. Kandydatami są Vicente del Bosque, Pep Guardiola i José Mourinho.

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2012-11-29 16:37:44

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 492546
troche smieszne ze wsrod trenerow znalazl sie Pep bo chyba puchar krola w Hiszpanii to nie jest taki wyczyn zeby do pierwszej trojki trenerow w danym roku aspirowac

Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2012-11-30 00:59:32
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Jak tylko puchar Hiszpanii?,a no tak zapomniałem pozostałe 3 trofea są nic nie znaczącymi bo zdobyte przez Barce

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3645 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 24649
W tym roku Guardiola nie powinien wygrać skoro zdobył jedno trofeum którym jest jakoś niezbyt prestiżowy Puchar Króla, w dodatku pracował w trenerce jak na razie tylko pierwszą połówkę dwatysiącedwunastego

"Świat schodzi na psy
razem z nim ty
wierzysz mi?
policzone są twoje dni
wiesz jak jest
tu chodzi o moją troskę
bo niezbadane są wyroki boskie"

...
Napisał(a)
Ekspert
Liczy się cały sezon a nie rok ,wygrał SPH,SPE,KMŚ oraz CdR +1/2 LM oraz 2 miejsce w lidze .Jak na moje to 4 trofea a nie 1...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 19512 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 126277
7 Styczeń 4(słownie: czwarta) Złota Piłka LEO MESSI : )

Zmieniony przez - ResoviakRR w dniu 2012-11-29 23:23:38

.

...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 492546
to jes t nagroda za rok nie za sezon

co do Leo oczywicie ze on wygra ale powinna to byc 3
...
Napisał(a)
Ekspert
Na majstra,lm itd. pracuje się cały sezon czy przez pół roku?

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2012-11-30 01:15:59

...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
w nazwie jest 2012 czyli rok nie sezon ponadto jeśli to ma być za sezon to wtedy Ronaldo powinien ZP zgarnąć bo bramkowo wyglądali tak samo a prócz tego dało to mistrzostwo i na euro się dobrze zaprezentował

wiem ze kibice Barcy chcieli by miec ciastko i zjesc ciastko ale w tym przypadku albo Pepa nie powinno tam byc albo ZP dla Ronaldo

już nie wspominając ze na 10 zawodników z pola nominowanych jest 11 zawodników Barcy która wygrała Puchar Króla
...
Napisał(a)
Ekspert
w nazwie jest 2012 czyli rok nie sezon
Można wygrać LM bez fazy grupowej,lige bez pkt. z okresu Wrzesień-Grudzień,wygrać puchar bez rozegranych meczy w poprzednich rundach?,odp. brzmi nie.Więc co niby miało by decydować o kryterium wyboru kandydatów,poza tym dlaczego Mou wyjeżdża z tekstem o zp dla Crisa argumentując to on wygrał lige Messi nie,czy też władze FIFA podczas prezentacji kandydata np. o to Jose Mourinho który wygrał ligę w 2012 z Realem.

ponadto jeśli to ma być za sezon to wtedy Ronaldo powinien ZP zgarnąć bo bramkowo wyglądali tak samo a prócz tego dało to mistrzostwo i na euro się dobrze zaprezentował
Lepiej zobacz na staty

cr7 mecze;66 bramki;66 asysty;19
http://www.transfermarkt.pl/pl/cristiano-ronaldo-dos-santos-aveiro/leistungsdaten/spieler_8198_2011.html

Messi mecze;73 bramki;86 asysty;39
http://www.transfermarkt.pl/pl/lionel-messi/leistungsdaten/spieler_28003_2011.html

wiem ze kibice Barcy chcieli by miec ciastko i zjesc ciastko ale w tym przypadku albo Pepa nie powinno tam byc albo ZP dla Ronaldo
Powyższe staty mówią same za siebie,nie do końca ponieważ moim zdaniem Sfinks to powinien wygrać.Ja tylko bronie tego że nominacja Pepa jest ok,bo kto niby by miał być za niego?.Mancini który wygrał lige ale nie wyszedł z grupy M,SAF który nie wygrał ligi a o LM lepiej nawet nie pisać,Conte który wygrał tylko lige+ zamieszany jest w korupcję ,Wenger który nic nie osiągną a może Henkes który przepieprzył wszystko czy też Klopp który wygrał lige ale w LM poległ w fazie grupowej po czym w LE równie szybko odpadł?.

Prawda jest tak,to wszystko zaczyna zakrawać o absurd,Barcelonie "pomogą" sędziowie fala heitu spada na nią,natomiast gdy sędzie wcale powiedzmy sobie szczerze nie rzadziej "pomogą" United,Realowi,Juve czy Milanowi to wtedy jest ok,sędzia też człowiek może się pomylić itp.bądź w ogóle cisza jak makiem zasiał,np.Neymar zdobędzie bramke którą nominują do jakiejś nagrody jest ok,natomiast gdyby to Leo zdobył to znów heit że go na siłe "wciskają". itd. Jak sam napisałeś kiedyś, te 2 porażki w finałach LM,bolą jak drzazga w fiucie a że Barca praktycznie każdemu w ostatnich latach spuściła łomot to i pewnie stąd te heity,bo ja jakoś nie przypominam sobie bym heitował nominację Benzemy,Gerarda,Suareza ,Ferdinanda czy Bastiana a są to równie śmieszne nominację jak ta Alvesa czy Pique.Mam nadzieje że zrozumiesz o co mi w tej chwili chodzi

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2012-11-30 02:26:49

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2012-11-30 02:28:10

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Golden Boy 2012

Następny temat

PIlka nozna

Shoty
Polecane artykuły