Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Nie oglądam ,bo mi net na to nie pozwala .Ale z tego co czytam komenatarze po 1 połowie ,to tak jak pisałem trzeba było wymienić całą 11 bo podstawowi w tym Leon przemęczeni + brak zaangażowania.No i po czym wnioskujesz że Thiago się zatrzymał w rozwoju?
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
2
Napisanych postów
19512
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
126277
w kazdym meczu gra tak samo zero zmiany nic. Zeby cos samemu jakis przerzut jakas prostopadla piła, no nic... Podawanie do tyłu i do najblizszego kolegi obok. Antonella pewnei powiedziala Leonowi ze pjerdoli i ze w tym miesiacu są jego nocne dyzury do małego i dlatego niewyspany
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Dzięki za link,tylko u mnie jest dziwny problem że przerywa mi odpieranie pakietów dlatego raz net śmiga tak jak powinien a raz kompletnie go nie ma... .
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
jw ,tylko w Barcy się zablokował(choć i tak trzeba się cieszyć że kupiliśmy go a nie Rossiego...).Znając życie jak kupi go Juve to znów będzie czarował )
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-02-23 23:48:07
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Jak Montoya i Tello zagrali?
ja bym go wysłał do porządnego psychologa,bo swego czasu Jesus Navas miał podobny problem tylko dotyczył rep. w klubie grał swietnie a jak przychodziła rep. to dostawał sraczki,po współpracy z psychologiem problem zniknął.