Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Tak jak się mozna było spodziewać,cięzka przeprawa Nas spotkała Reyno de Navarra.Choć też trzeba przyznać gdyby nie zwichrowany celownik Cesca wywieźli byśmy dziś 3 pkt. .Brakuje mi odważnych pił z głębi pola do napastników,dziś zwłaszcza w pierwszej połowie parokrotnie Neymar wychodził na pozycje i machał łapą by mu posłać piłe,to pomocnicy woleli oddać piłę najbliższemu zawodnikowi.O ile Xavi mnie już przyzwyczaił do tego,tak od Iniesty wręcz wymagam takich piłek... .Mam nadzieje że pewien Pan który dostał wolne na dzisiejsze spotkanie,oglądał mecz i weźmie przykład z Puyiego który w tym wieki i po tak długiej przerwie,walczy o każdą piłę jeżdżąc na dupie...
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
2
Napisanych postów
19512
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
126277
Pedro tez gdyby mial honor to by powiedział, chlopy jestem slaby jak chvj sprzedajcie mnie . No ale nie ma co marudzic albo bedzie w Sobote +6 i szalenstwo albo +0 wk***ienie i walka od nowa. Ale niestety takimi meczami jak dzis przegrywa sie PD
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Remisu który imho jest najbardziej prawdopodobny,w ogóle nie bierzesz po uwagę?.
Prawda,właśnie gubiąc pkt. w takich meczach przegrywa się lige.Z tym że strata pkt. i tak kiedyś musiała przyjść (dlatego zbyt bym nie dramatyzował) .Zresztą pewnie my jak i Real,Atletico pogubimy jeszcze oczka
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-10-19 22:14:11
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
współczuje obojętnie jak ta kwota niebyła,ale z drugie strony dziwie się ze się zdecydowałeś takie spotkanie dodać do kuponu.z paru względów:
- Barca bardzo często po przerwie na reprezentacje gra przeciętnie (oczywiście jak na siebie)
-Pampeluna dla Barcy to bardzo cięzki teren,8 ostatnich meczy (nie wliczając jeszcze wczorajszego spotkania do tego) zakończyło się w połowie przypadków stratą punktów prze Katalończyków
-było wiadome że nie wyjdzie full skład nie od "wczoraj"
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-10-20 06:04:18
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Ja mimo iż jestem fanem tej ekipy,znając te rzeczy które wymieniłem, nie postawił bym mimo wszystko nawet "złotówki"
Przydało by się dać wolne Neymarowi przed El Clasico,bo imho i tak wyście z grupy jest pewne, a nawet bym powiedział że bez większych problemów pierwsze miejsce w grupie i tak będzie
btw długo na potwierdzenie moich słów o stracie punktów nie trzeba było czekać )
Na El Clasico zostanie przygotowana mozaika,z hasłem Força Tito
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-10-22 18:29:24
Wolał bym Bartre,raz że jest w świetnej formie a dwa dobry występ przeciwko Milanowi na bank by go jeszcze bardziej podbudował dzięki czemu był by pewniejszy. mam też nadzieje że Cesc siedzi na ławie tylko dla tego że by być swiezy na Real
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-10-22 19:48:19