WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FC Barcelona vol 4

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 265102

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Tak jak się mozna było spodziewać,cięzka przeprawa Nas spotkała Reyno de Navarra.Choć też trzeba przyznać gdyby nie zwichrowany celownik Cesca wywieźli byśmy dziś 3 pkt. .Brakuje mi odważnych pił z głębi pola do napastników,dziś zwłaszcza w pierwszej połowie parokrotnie Neymar wychodził na pozycje i machał łapą by mu posłać piłe,to pomocnicy woleli oddać piłę najbliższemu zawodnikowi.O ile Xavi mnie już przyzwyczaił do tego,tak od Iniesty wręcz wymagam takich piłek... .Mam nadzieje że pewien Pan który dostał wolne na dzisiejsze spotkanie,oglądał mecz i weźmie przykład z Puyiego który w tym wieki i po tak długiej przerwie,walczy o każdą piłę jeżdżąc na dupie...

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 19512 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 126277
Pedro tez gdyby mial honor to by powiedział, chlopy jestem slaby jak chvj sprzedajcie mnie . No ale nie ma co marudzic albo bedzie w Sobote +6 i szalenstwo albo +0 wk***ienie i walka od nowa. Ale niestety takimi meczami jak dzis przegrywa sie PD

.

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Remisu który imho jest najbardziej prawdopodobny,w ogóle nie bierzesz po uwagę?.

Prawda,właśnie gubiąc pkt. w takich meczach przegrywa się lige.Z tym że strata pkt. i tak kiedyś musiała przyjść (dlatego zbyt bym nie dramatyzował) .Zresztą pewnie my jak i Real,Atletico pogubimy jeszcze oczka

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-10-19 22:14:11

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3038 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13220
Noż k***a j**ańce mi kupon zj**ały !!!

United!! United!!

...
Napisał(a)
Ekspert
współczuje obojętnie jak ta kwota niebyła,ale z drugie strony dziwie się ze się zdecydowałeś takie spotkanie dodać do kuponu.z paru względów:

- Barca bardzo często po przerwie na reprezentacje gra przeciętnie (oczywiście jak na siebie)

-Pampeluna dla Barcy to bardzo cięzki teren,8 ostatnich meczy (nie wliczając jeszcze wczorajszego spotkania do tego) zakończyło się w połowie przypadków stratą punktów prze Katalończyków

-było wiadome że nie wyjdzie full skład nie od "wczoraj"

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-10-20 06:04:18

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3038 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13220
Ja wiem, ale Ossasuna w tym sezonie to nie ta sama co w zeszłych. Messi, Pujol mieli wrócić do składu. Miałem nadzieję że te 2:0 wyciągną

United!! United!!

...
Napisał(a)
Początkujący
Jaja Espanyol ogrywa Atletico i wychodzi na to ze remis nie byl zly ( taki zarcik... )

We wtorek mecz z Milanem, bardzo jestem ciekawy czy pokaza pazur i zagraja dobrze.

.

...
Napisał(a)
Ekspert
Ja mimo iż jestem fanem tej ekipy,znając te rzeczy które wymieniłem, nie postawił bym mimo wszystko nawet "złotówki"

Przydało by się dać wolne Neymarowi przed El Clasico,bo imho i tak wyście z grupy jest pewne, a nawet bym powiedział że bez większych problemów pierwsze miejsce w grupie i tak będzie

btw długo na potwierdzenie moich słów o stracie punktów nie trzeba było czekać )

Na El Clasico zostanie przygotowana mozaika,z hasłem Força Tito

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-10-22 18:29:24

...
Napisał(a)
Początkujący
ladna , ale mogliby tez zrobic zeby Tate wesprzec obecnego trenera,
za 2.5h mecz Milanem juz sie nie moge doczekac

Dla przypomnienie ostatni mecz z Marca
Genialny mecz to byl

Zmieniony przez - ResoviakRR w dniu 2013-10-22 19:37:54

.

...
Napisał(a)
Ekspert
Był,był pamiętam jak dziś, jak mało co zawału nie dostałem ,gdy Niang wyłaził sam na sam %)

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Neymar

Bench Barcelona: Pinto, Montoya, Bartra, Song, Cesc, Pedro, Tello

Milan line-up (official): Amelia - Abate Zapata Mexes Constant - Birsa Montolivo DeJong Muntari Kaka - Robinho

Wolał bym Bartre,raz że jest w świetnej formie a dwa dobry występ przeciwko Milanowi na bank by go jeszcze bardziej podbudował dzięki czemu był by pewniejszy. mam też nadzieje że Cesc siedzi na ławie tylko dla tego że by być swiezy na Real

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2013-10-22 19:48:19

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Golden Boy 2012

Następny temat

PIlka nozna

electro
Polecane artykuły