Musisz mówić konkretnie o jakie modele ci chodzi, bo tak jak powiedziałeś seria mercurial ma dużo poziomów, tak samo jak tiempo. Co do twoich halówek to są to jest to pewnie najniższy model, cud że się przez te 2 lata nawet od leżenia nie rozleciały. A skoro mówisz, że w nich grałeś, to w co konkretnie? Bo w piłkę nożną chyba nie :D
Warto się zawsze zapytać kto ile używa buta, bo np. ty byś napisał że te twoje halówki są super bo masz je 2 lata. A ja bym napisał że mam śniegówki 7 miesięcy i już zmieniam na nowe. I które buty lepsze? Niby te twoje, ale ja swoje używałem 2-3 razy dziennie a ty 2-3 razy w tygodniu.
Ode mnie o butach:
halówki: mój numer jeden to zdecydowanie joma top flex.
Wytrzymałość, wygoda, cena to główne atuty. Myślę, że mogą mu dorównać nike tiempo mystic III. Oba buty klejony i szyty przód + zamsz + skóra naturalna
śniegówki: miałem joma top flex turf, bardzo dobre, jak halówki z tej serii, ale nie można ich dostać już (miałem farta z kupnem). Teraz używam 2 parę nike tiempo mystic III. Bardzo dobre buty. Wytrzymałe, wygodne, do 200zł można znaleźć.
lanki: hummel equipe gol (wpiszcie sobie na allegro), buty skórzane, mam je już ponad rok, ale realnie (tzn 3-4 razy w tygodniu) były używane pół roku. Cena bardzo niska, a but moim zdaniem bardzo dobry. Wytrzymały, wygodny.
Pozdro