Czemu nie? No właśnie się tak zastanawiam, bo to przecież praktycznie żadnych wartości odżywczych nie ma. Wcale #-P mają właściwości zasadotwórcze, dzięki czemu równoważą kwasotwórcze oddziaływanie na organizm mięsa, z którym je zwykle podajemy. Ziemniaki obfitują w potas obniżający ciśnienie krwi oraz magnez, który jest budulcem zębów i kości, [...]
29.01.2010 D1 A1. Incline press: 80kgx5/ 80kgx5/ 80kgx5/ 80kgx5/ 80kgx4 A2. Chin up: 102kgx5/ 97kgx5/ 97kgx5/ 97kgx4/ 97kgx3 B1. Decline Flays 17kgx5/ 22kgx5/ 22kgx5 B2. Row to neck: stack+25kg/ stack +25kg/ stack +25kg Super-set A1 po czym 2min przerwy i A2. Ciekawe odczucia. Inne nie zazwyczaj bo trening w szybkim tempie i wydawalem sie [...]
24/10/2010 A1. Squat: 65kgx20 => 67.5kg: 10/10/10/10/10/9/10/5/10 90s rest A2. Leg curl: 60kgx20 =>60kg: 10/10/10/9/9/8/8/5/8 90s rest B1. Seated calf raises 65kgx12/12/12 60s rest B2. Leg raises x12/12/12 60s rest Zapomnialem wzaisc kofeiny przed treningiem. Nie wiem czy to bylo przyczyna ale nie bylo takiej pompy jak pierwszego [...]
08/10/2010 chorym A1. Decline press 42.5kg x3 /40kg x4/x3/x2/x2 A2. Mixed pull ups BW: x3x3x3/x3x3x3/x3x3 B1 Cl grip press: 100kg x1 Czulem ze przez te zatoki i goraczke wyraznie nie mam sily wiec trening przerwalem
Makaron jest doskonałym źródłem składników spożywczych, takich jak skrobia, błonnik pokarmowy, witaminy, żelazo czy magnez. 100 g makaronu(suchego) zawiera 74-75% węglowodanów, 12,5% wody, 10-13% białka, 0,6-1,0% soli mineralnych i jedynie 0,5-1,0% tłuszczu. Ponadto w 100 g ugotowanego makaronu znajduje się 79 mg potasu, 13 mg magnezu, 11 mg [...]