No to ponoc jest gosc ktory wymyslil ten dziennik posilkow.Moze jeszcze jakies opinie. Powiem ci ASNF, ze nie bardzo wierze w siebie co do diety, kurde jakos topornie mi to idzie.
dopóki są DOMSy to trening jest dobry ;-) zawsze możesz robić serie łączone, dropsety, zwiększyć ilość powtórzeń, zwiększyć ciężar, skrócić przerwy między seriami, zamienić wole ciężary na wyciąg itp ;-) Zmieniony przez - ASNF w dniu 2014-08-13 15:36:46
tak, tak coś jak metaanabol http://www.allegro.pl/item387417371_meta_anabolon_400mg_nowy_metaanaboliczny_dopalacz_.html Zmieniony przez - ASNF w dniu 2008-07-01 16:07:29
wypełnij profil rozszerzony (podaj chociaż jeden wymiar/ciężar) do góry: PROFIL => rozszerzony profil... logujesz sie i wypełniasz, klikasz ok i bum - masz abonament patrz link: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/405969f025456d6e.html ciesze sie, ze pomogłem Zmieniony przez - ASNF w dniu 2008-09-28 18:05:38
bic44 - "pomoc techniczna sfd" - chyba to sobie na podpis ustawie dla ciebie SOG juz tez nie wchodzi ode mnie jestem jak sklep całodobowy: nie zawsze są klienci, ale ja jestem gotowy Barrrtekkk - dzieki - polecam sie na przyszłość Zmieniony przez - ASNF w dniu 2008-09-28 18:55:29
u mnie działa jeśli nie działa - przyczyn może być wiele, może to wina sprzętu i nowe konto nie rozwiąże problemu proszę na początek sprawdzić czy problem występuje na innej przeglądarce, jeśli jest taka możliwość sprawdzić na innym komputerze, wyczyścić dane przeglądarki (ciasteczka itp) Zmieniony przez - ASNF w dniu 2014-12-17 15:44:57
zawsze licz surowe produkty, przed obróbką - czyli liczysz od 220 g ale różnica dość duża, chyba dużo wody miał - nie wiem jak z gotowanym, bo zazwyczaj smażę 100 g surowego po usmażeniu wychodzi 80 g Zmieniony przez - ASNF w dniu 2014-11-24 23:35:50
białko, węgle i tłuszcze nie wyparuja, tylko sam produkt zmieni wagę ;-) woda wyparuje to i waga się zmniejszy, ale wartości odżywcze liczysz od wagi surowego produktu - zawsze w przypadku mięsa trzeba zwrócić uwagę właśnie na wodę, żeby nie było jej za dużo, bo potem są takie duże różnice jak będziesz kurczaka smażył to 80 g gotowego (usmażonego) [...]