Szacuny
29
Napisanych postów
860
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15913
mozna... ja zazwyczaj zaczynam pic godzine poltora przed treningiem czasem nawet i 50 min przed sie zdarza :)
Karollla mozna gdzies w necie znalezc ta ksiazke ?
hehe karola 50ml na 1 litr to chyba malo kto tu stosowal :D
no co do tego litra sam czekam na jakies informacje :)
Jesli jestes z krk, moge Ci pożyczyć, mnie towarzyszyła parę ładnych sezonów.
Co do dawki 50ml/ 1 litr, to jeszcze nic!
Nieraz przed zawodami stwierdzam, "kurde, niema czasu, ale siara, nie zdążę wypić wszystkiego" i chlup, 50ml na 700ml I? Żadnych problemów kibelkowych. Podczas wyścigu piję bardzo mało (zajmuje się ściganiem a nie pikniekiem), więc glicerynka to dla mnie rewelacja. Pompa jest, a na drugi dzień nadal czuć większą średnicę łydy....no... raczej łydeczki, w porównaniu do Waszych :P
Szacuny
10
Napisanych postów
1903
Wiek
35 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12352
Tutaj mało, ale w sportach wytrzymałościowych 50-75ml (w zależności od masy ciała) to norma. Natomiast picie gliceryny na treningu raczej nie przyniesie (nie zdąży) nam na nim korzyści. Chyba, że mówimy o np. jakimś maratonie, bo na siłowni nie ma to sensu.
Zmieniony przez - ADRIANUS88 w dniu 2010-07-10 18:20:31
Szacuny
251
Napisanych postów
41358
Wiek
52 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
126211
Karola
probowalas popijac gliceryne w ciagu calodziennym ?
mi ta forma (pamietaj jednak ze mam glownie na mysli trening silowy - cho korzysci powinny byc dla wszystkich) najbardziej odpowiada - zwlaszcza w te upaly !
Szacuny
1
Napisanych postów
68
Wiek
37 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
304
Biniu, nie piłam. Lubię pić - z natury dużo piję, więc niemam problemów, jedynie podczas wyścigu. Pozatym u mnie zjawisko pompy - jest średnio porządane. ALE!!!
Uwaga:)
Ze względu na higroskopijność pomyślałam, żeby do WYPIEKÓW dodać glicerynkę i? Sprawdziło się, ciacho i inne - dłużej zachowują świeżość.
p.s. trzymajcie kciuki, wlasnie jestem w autku w drodze na maraton. Wczoraj udalo się wygrać, ale ja kocham taką temperaturkę:)
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
Tak świetnie utrzymuje wilgoć i wypełnia ciasta więc są smaczniejsze. Raczej nie jadam, ale gdy ktoś kupuje sklepowe warto zwrócić uwagę i zaspokoić ciekawość czy produceni robią podobnie e422. Powodzenia.