...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
stara dobra kura z ryżem po treningu- jakiś czas temu.A za godzinke matrix i odpalam w poduszke...
... Po trupach, Do celu
...
Napisał(a)
Twarog 250g bo bedzie dlugi sen(nie ide do szkoly orzechy i troche jogurtu nat.
...
Napisał(a)
Shake:
Twaróg, truskawki, mleko( aby nie było takie gęste ) + oliwa. Za 20 min. Mg + B6 i kima.
Twaróg, truskawki, mleko( aby nie było takie gęste ) + oliwa. Za 20 min. Mg + B6 i kima.
> Per aspera ad astra <
...
Napisał(a)
Może tu mi odpowiecie
Chcę ugotować schab wieprzowy (ewentualnie łopatkę wieprzową czy karkówkę lub jakąś wołowinę - w przypadku wołowiny na pewno nie polędwicę tylko np. jakiś szponder czy rozbratel lub antrykot)
Czy może być tak:
1.myję schab ok.250g
2.schab wkładam do garnka
3.gotuję 1,8 litra wody do wrzątku w czajniku
4.do garnka ze schabem daję łyżkę małą Vegety (ze względu głównie na sól w niej znajdującą się)
5.wrzątek wody wlewam do garnka
6.gotuję (tu nie wiem 1h czy 1,5h czy 2h lub więcej) na małym (czy dużym albo średnim) ogniu
7.po ugotowaniu wylewam wodę czy tam wywar z tego schabu
8. nie czekam ani chwili tylko wcinam schab (ewentualnie czekam 15-20min. na ugotowanie kaszy gryczanej)
To ma być posiłek przedtreningowy, po treningu filet z kurczaka gotowany z kaszą gryczaną
Zmieniony przez - user87 w dniu 2009-06-05 12:16:10
Chcę ugotować schab wieprzowy (ewentualnie łopatkę wieprzową czy karkówkę lub jakąś wołowinę - w przypadku wołowiny na pewno nie polędwicę tylko np. jakiś szponder czy rozbratel lub antrykot)
Czy może być tak:
1.myję schab ok.250g
2.schab wkładam do garnka
3.gotuję 1,8 litra wody do wrzątku w czajniku
4.do garnka ze schabem daję łyżkę małą Vegety (ze względu głównie na sól w niej znajdującą się)
5.wrzątek wody wlewam do garnka
6.gotuję (tu nie wiem 1h czy 1,5h czy 2h lub więcej) na małym (czy dużym albo średnim) ogniu
7.po ugotowaniu wylewam wodę czy tam wywar z tego schabu
8. nie czekam ani chwili tylko wcinam schab (ewentualnie czekam 15-20min. na ugotowanie kaszy gryczanej)
To ma być posiłek przedtreningowy, po treningu filet z kurczaka gotowany z kaszą gryczaną
Zmieniony przez - user87 w dniu 2009-06-05 12:16:10
Poprzedni temat
Pocenie
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Dręczy mnie pewne pytanie.
Polecane artykuły