SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Kulinarne zmagania

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 97794

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2722 Napisanych postów 8344 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 100280
Dokładnie polecam tą z buedry

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53193 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400709
Ja często używam light z Lidla i jest spoko wg mnie

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
nie pamietam jak ta light z lidla ale ta z bierdy jest twarda.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53193 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400709
Może jest nieco twardsza, ale podejrzewam, że gdybym nie wiedział to nawet by mi do głowy nie przyszło, że to wersja light

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
Julietta
Dodo, kiszonka zawsze na śniadanie wpada?

praktycznie w 95% na śniadanie, ale czasem jak nie mam pomysłu na warzywa do obiadu, albo jak nie ma ochoty od rana na kapuchę to dodaję w inne miejsce, ale staram się codziennie mieć jedną porcję kiszonki

lodzianin1
Siema malolat, witamy w dziale

A również witam

marta894
A ten pudding twarogowy jak robisz

FighterX

Podejrzewam, że tu znajdziesz odpowiedź
https://www.sfd.pl/Pudding_Proteinowe_wg_FIghterX-t1188945.html

dokładnie, podpatruję u Fightera w tym temacie, ale ostatnio mało czasu więc najczęściej leci szybko twaróg+woda/jogurt+słodzik i czasami plus wpc wszystko blender i ogień z kupnego twarogu nie wychodzi mi taka konsystencja jaką bym chciał, ale jak kupowałem od gospodarza twaróg i zblendowałem z wodą i słodzikiem na gładką masę bez żadnej grudki to dosłownie smakowało jakbym jadł najlepszej jakości bitą śmietanę

georgu
Pyerdolicie z tą mozzarellą light. Praktycznie nie widzę różnicy w smaku czy konsystencji
Przynajmniej przy wypieku pizzy

ja przy mozarelli light różnicy w smaku nie czuję, ale jak jest nie za duża temperatura (tak jak miałem tutaj na patelni) to słabo się topi, natomiast georgu przy pizzy jest jak mówisz - różnicy nie ma i ładnie się topi, ale tam mamy po 250-300stopni w piekarniku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53193 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400709
Może rzeczywiście przy niskich temp jest jakaś różnica

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
weekend bardzo bogaty w jedzenie, a nie wiem czemu aparat mi zdjęć nie pozapisywał, dopiero dziś się zorientowałem, chyba na gwarancję trzeba go wysłać, bo co raz więcej problemów z oprogramowaniem się robi
na pocieszenie taka drobnica - ekspresowy burger przed wyjazdem
pudding twarogowy z frużeliną i musli




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
DJ_DoDo

marta894
A ten pudding twarogowy jak robisz

FighterX

Podejrzewam, że tu znajdziesz odpowiedź
https://www.sfd.pl/Pudding_Proteinowe_wg_FIghterX-t1188945.html

dokładnie, podpatruję u Fightera w tym temacie, ale ostatnio mało czasu więc najczęściej leci szybko twaróg+woda/jogurt+słodzik i czasami plus wpc wszystko blender i ogień z kupnego twarogu nie wychodzi mi taka konsystencja jaką bym chciał, ale jak kupowałem od gospodarza twaróg i zblendowałem z wodą i słodzikiem na gładką masę bez żadnej grudki to dosłownie smakowało jakbym jadł najlepszej jakości bitą śmietanę


Jak dodasz odrobinę gumy ksantanowej- jeśli tolerujesz- to wyjdzie Ci fajna konsystencja. Ja dodaje także czasem chia, jak Fighter.

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
muszę kupić najpierw, bo się zbieram i zbieram i jeszcze do tego nie doszło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1990 Napisanych postów 5138 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 72466
No a ta guma jest zdrowa czy nie koniecznie?

xxx

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta keto a ilość spożywanego białka

Następny temat

Szybkie i proste dania z ciecierzycy i soczewicy

WHEY premium