Kompleksowe prowadzenie online.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
JuliettaDodo, kiszonka zawsze na śniadanie wpada?
praktycznie w 95% na śniadanie, ale czasem jak nie mam pomysłu na warzywa do obiadu, albo jak nie ma ochoty od rana na kapuchę to dodaję w inne miejsce, ale staram się codziennie mieć jedną porcję kiszonki
lodzianin1Siema malolat, witamy w dziale
A również witam
marta894A ten pudding twarogowy jak robisz
FighterX
Podejrzewam, że tu znajdziesz odpowiedź
https://www.sfd.pl/Pudding_Proteinowe_wg_FIghterX-t1188945.html
dokładnie, podpatruję u Fightera w tym temacie, ale ostatnio mało czasu więc najczęściej leci szybko twaróg+woda/jogurt+słodzik i czasami plus wpc wszystko blender i ogień z kupnego twarogu nie wychodzi mi taka konsystencja jaką bym chciał, ale jak kupowałem od gospodarza twaróg i zblendowałem z wodą i słodzikiem na gładką masę bez żadnej grudki to dosłownie smakowało jakbym jadł najlepszej jakości bitą śmietanę
georguPyerdolicie z tą mozzarellą light. Praktycznie nie widzę różnicy w smaku czy konsystencji
Przynajmniej przy wypieku pizzy
ja przy mozarelli light różnicy w smaku nie czuję, ale jak jest nie za duża temperatura (tak jak miałem tutaj na patelni) to słabo się topi, natomiast georgu przy pizzy jest jak mówisz - różnicy nie ma i ładnie się topi, ale tam mamy po 250-300stopni w piekarniku
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
na pocieszenie taka drobnica - ekspresowy burger przed wyjazdem
pudding twarogowy z frużeliną i musli
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
DJ_DoDo
marta894A ten pudding twarogowy jak robisz
FighterX
Podejrzewam, że tu znajdziesz odpowiedź
https://www.sfd.pl/Pudding_Proteinowe_wg_FIghterX-t1188945.html
dokładnie, podpatruję u Fightera w tym temacie, ale ostatnio mało czasu więc najczęściej leci szybko twaróg+woda/jogurt+słodzik i czasami plus wpc wszystko blender i ogień z kupnego twarogu nie wychodzi mi taka konsystencja jaką bym chciał, ale jak kupowałem od gospodarza twaróg i zblendowałem z wodą i słodzikiem na gładką masę bez żadnej grudki to dosłownie smakowało jakbym jadł najlepszej jakości bitą śmietanę
Jak dodasz odrobinę gumy ksantanowej- jeśli tolerujesz- to wyjdzie Ci fajna konsystencja. Ja dodaje także czasem chia, jak Fighter.
"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Dieta keto a ilość spożywanego białka
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- ...
- 190