Paatikśledzia kefirem zapił.... A swoją drogą co to za duński śledź? Lubię śledzie...
A nie można? Kurde...
Ilość wyświetleń tematu: 208613
Paatikśledzia kefirem zapił.... A swoją drogą co to za duński śledź? Lubię śledzie...
ajazyPaatikśledzia kefirem zapił.... A swoją drogą co to za duński śledź? Lubię śledzie...
A nie można? Kurde...
PaatikCzołgu, ale w Lisnerze a'la Matias co Cie tak przestraszyło? Benzoesan sodu?
"80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)]
olej rzepakowy
substancja konserwująca (benzoesan sodu)"
PaatikJakoś tak mi smaki się nie mieszają - ale też daleka jestem od budowania teorii, ze czymś takie połączenie skutkuje...
ajazyTa jeest! Trzeba z wiaderka kupować z solanki, na godzinę -2 przed spożyciem wrzucić do wody z łyżką octu ( sól wypłukuje, jędrności dodaje), wyciągnąć, opłukać i zrobić jak się lubi..w oleju, śmietanie czy w czekoladzie Te lisnerowskie nawet obok takich nie leżały
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły