Myślałem już o miodzie - lecz ten ma zbyt dużą ilość cukrów prostych i o jajkach - lecz nie wiem jak te zachowałyby się przy dłuższym przetrzymywaniu..?
Zmieniony przez - Daxll w dniu 2015-01-15 22:17:38
Ilość wyświetleń tematu: 246649
kiedy upadnę
to wstanę
wtedy masz przej**ane
tak długo, jak walczysz, jesteś zwycięzcą
Hard work & dedication
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
FrytoJa zawsze polewę robię z jogurtem naturalnym. Na przykład 100-150g jogurtu i 20-30g WPC SFD Econo V2. Tylko trzeba pomieszać solidnie przez 1-2 minuty łyżeczką, ale wychodzi bardzo fajna konsystencja. Zaraz będę robił właśnie pancake'a z taką polewą
Sos na ryż? Chiński z pudliszki . Prostszego nie znajdziesz, lol.
kiedy upadnę
to wstanę
wtedy masz przej**ane
tak długo, jak walczysz, jesteś zwycięzcą
trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !
krystian.kaczanowiczDaxll, masło migdałowe, albo w gorszym wypadku arachidowe. Doskonale zlepia :)
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły