SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 247576

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Mam masę warzyw, orzechów i nasion, ponadto przetwory kokosowe (wiórki ze świeżego kokosa, mleczko, wode i olej), awokado i chęć na zupę grzybową z suszonych borowików. Jakiś pomysł na smaczny mix?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Zrób borowikową klasyczną z dodatkiem mleka kokosowego. Smaki skomponują się perfekcyjnie.
Na 2.5 l wody daj z 450 g borowików i tyle samo mleczka koko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 825 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 42323
jak usmażyć mintaja żeby sie nie rozleciał?

trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Najlepiej świeżego i w cieście lub mące,jak Ci się rozpada to zawsze możesz go też upiec.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
pewnie chodzi o filet mrożony, jest kruchy.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Mąka, posolone i popieprzone roztrzepane jajko, bułka tarta i duża łopatka. Nie ma prawa się rozwalić, chyba ze widelcem obracasz ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 66 Napisanych postów 896 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 36654
jak zrobić sos czosnkowy na bazie jogurtu naturalnego ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Do jogurtu dodaj czosnek, nie ma za co :D
A tak serio, na jakieś 100g jogurtu dajesz ząbek czosnku, i przyprawy do smaku: pieprz, bazylia, czego dusza pragnie. Ot cała filozofia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
tylko czosnek przez praskę przepuść lub drobno pokrój i rozgnieć.

A szybciej to jogurt i czosnek granulowany, mozesz dodać bazylię oregano, cury.

Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2014-12-14 21:34:26

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 1668 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 347377
Z jakiej mąki najbardziej lubicie robić omlety? Z której Wam wychodzą największe "grubasy"?

Ostatnio leciałem z owsianej, ale nie mogę nigdzie teraz w sklepie znaleźć i trzeba coś innego wybrać. Żytnia razowa, pszenna pełnoziarnista, gryczana, kukurydziana, orkiszowa?

Zmieniony przez - DamiosL w dniu 2014-12-16 18:39:16
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

WHEY premium