Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Polecam blender braun 750w mam go 2-3 lata, codziennie używany, a jak nowy
...
Napisał(a)
ile za niego dałeś?
trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !
...
Napisał(a)
Witam, macie jakiś pomysł na sztywny krem/masę z białka? To ma być przełożenie "ciastka" tak by dawało się zamrozić i nie rozpłynęło po rozmrożeniu.
Po prostu środek batona nadający się do mrożenia lub chociażby dłuższego przechowywania w lodówce.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Po prostu środek batona nadający się do mrożenia lub chociażby dłuższego przechowywania w lodówce.
Z góry dzięki za odpowiedź.
...
Napisał(a)
A ubite na sztywno bialka z odzywką?
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Jak wiemy ugotowany ziemniak ma więcej węglowodanów niż surowy. Tak więc jak liczyć kcal ugotowanego ziemniaka ? Ważyć ugotowanego już i wliczać w bilans czy ważyć surowego i w bilansie liczyć jako ugotowanego ?
...
Napisał(a)
Skąd w ziemniaku gotowanym w wodzie + odrobina soli pojawiają się dodatkowe węglowodany?
Z moich badań empirycznych wynika, że waga ziemniaka przed gotowaniem i po gotowaniu ulega tak małej zmianie, że można ją zaniedbać.
Z moich badań empirycznych wynika, że waga ziemniaka przed gotowaniem i po gotowaniu ulega tak małej zmianie, że można ją zaniedbać.
...
Napisał(a)
Miszczak0295ile za niego dałeś?
koło 250 zł
...
Napisał(a)
Dokładnie,widocznie jakis błąd wystapil Produkty ważymy ZAWSZE PRZED OBRÓBKĄ. nie ma co kombinowac niepotrzebnie i glowy sobie zawracać
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
ma ktoś może przepis jak zrobić sledzie w zalewie słodko-kwasnej? oczywiscie w jak najzdrowszej wersji :P
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły