SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SPAMIK ! Ladies to sa twarde babska, dla nich sztanga jest nie straszna!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 149211

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 438 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7276
Laski - pytanie z innej beczki (nadrobie was pozniej ;P) ile czasu piec chleb na zakwasie? Wstawiłam go grubo ponad godzinę temu, chciałam sprawdzić patyczkiem, to ledwo przez skorupę się przebiłam... w środku nadal surowe :/

Zrzucamy cielsko :D

http://www.sfd.pl/DT_/_Redukcja_Plusza__Wszelka_pomoc_mile_widziana_:_-t1033122.html

I am in shape...
Round is a shape!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 7560 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84697
A w przepisie ile było?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 438 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7276
po 5 dniach robienia zakwasy dotarłam na koniec przepisu i było napisane "piec w 180 stopniach" ... Gdyby było, to bym nie pytała :D A może on ma być taki w środku mokry, że na patyczku zostaje? Kurka.. pierwszy chleb i coś czuję że spartolę... W piekarniku już 1,5h, skorupa prawie nie do przebicia i nadal w środku surowy :/ Damn it! Potrzymam jeszcze z 10 minut max w 220 i wyciągam drania.. co będzie to będzie..

Zrzucamy cielsko :D

http://www.sfd.pl/DT_/_Redukcja_Plusza__Wszelka_pomoc_mile_widziana_:_-t1033122.html

I am in shape...
Round is a shape!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 7560 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84697
Może problemem jest piekarnik? Ja przeważnie w ciągu godziny mam chleb gotowy . Jak ostygnie, to się okaże co ci wyszło...może nie będzie tak źle...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 438 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7276
No nic, w takim razie się okaże Oby coś z niego wyszło, bo jutro w planach kanapki ;)

Zmieniony przez - disarrays w dniu 2014-08-07 21:40:57

Zrzucamy cielsko :D

http://www.sfd.pl/DT_/_Redukcja_Plusza__Wszelka_pomoc_mile_widziana_:_-t1033122.html

I am in shape...
Round is a shape!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 846 Wiek 50 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31298
Zytni moze byc mokry, ale pierwsze 2 wyszly mi zakalce, wiec na dwoje babka wrozyla jak ci ladniw wyrosl to powinno byc ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 532 Napisanych postów 8076 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 66979
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1687 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15362
ja piekłam koło godziny ale w wyżej temperaturze około 200 stopni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 734 Napisanych postów 9812 Wiek 22 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 328492
Może dałaś za dużo wody do zaczynu? Miałam podobną sytuację, ale jak dawałam mniej wody to lepszy wychodził :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1317 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 36488
Chleba nie sprawdza sie patyczkiem tylko pukając w dno - musi być głuchy odgłos
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ćwiczenia podczas kontuzji kolana

Następny temat

Duża redukcja SweetRose, proszę o pomoc.

forma lato