SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ODCHUDZANIE - POJEDYNCZE PYTANIA CZĘŚĆ III.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 216841

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 595 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 11162
A jakie sery byś poradził, coś na zmianę z mozzarellą? Nie żeby mi nie smakowała, nie ma smaku - więc pewnie nigdy nie zbrzydnie;) Ale coś na urozmaicenie? Mówię nie tylko o redukcji, ale ogólnie o LC. Coś ciekawego, tłustego i zawierającego cenne bonusy leży na pólkach z serami w biedronkach/lidlach, tesco? Są w ogóle jakieś przeciwwskazania dotyczące serów? Jakichś należy unikać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 688 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15338
Mozzarella bez smaku? Ostatnio kupiłem Galbani, moim zdaniem pyszna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1254 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31308
Biedra:"Stary olęder".
tylko należy uważać na "promocje"cenowe.
W promocji:9,90 na 7,99.
normalnie:6,99
k..a co za jełopy.
tłumaczenie:"błąd systemu"
to kierownik oznaczający promocję nie zna cen?

Zmieniony przez - marian1970 w dniu 2014-04-16 10:33:58

Zmieniony przez - marian1970 w dniu 2014-04-16 10:34:37
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 595 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 11162
Smak mozzarelli w porównaniu z innymi serami nie istnieje moim zdaniem. Co tam pysznego, gdy nawet powietrze które wdychamy podczas jedzenia zagłusza jej smak?;) Nie ważne... chodzi mi o sery ogólnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
mozarella, ta nienajgorsza jakosciowo ma bardzo fajny, deliaktny, mleczny smak, choc zottowska np smakuje jak zelatyna, kompletny syf dla mnie.

ser stosunkowo łątwostrawny wiec zalecany, ale możesz stosować też twarogi, sery dojrzewające, ziarniste, pleśniowe, turecki peyniri, czy nawet fete, wszystko zalezy od zapotrzebowania, czestotliwosci...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 582 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 31186
byle to bylby ser a nie produkt seropodobny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 60 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6338
Mam problem a mianowicie: gdy jem np 2 udzce z kurczaka na obiad ich waga to okolo 600g natomiast po przypieczeniu w piekarniku i zjedzeniu miesa waze same kosci, które waża srednio tylko 70g, czy to nie za mało ? Jak to jest, po przypieczeniu kości zmniejszają swoją wage ? Bo przeważnie na internecie mozna znalezc info, ze kosci w udzcach/nogach z kurczaka stanowią okolo 30% a tu wychodzi dużo mniej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
wyjście nr 1 - filetuj
wyjśćie nr 2 - dodaj z 10-20% wagi kosci - kości też zawieraja wodę któa może odparować ale nie będą to wielkie ilości
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 60 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6338
dziekuje za odpowiedz. skorzystam z wyjscia numer 2. :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 688 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15338
Może podacie jakiś przykład (konkretny, mam na myśli firmę, nazwę sera + sklep w którym można go dostać) żeby móc sprawdzić jak smakuje dobry ser i wówczas przy wyborze kolejnych móc porównać co i jak?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Proszę o pomoc :)

Następny temat

Co jeść na nocną zmiane?

WHEY premium