MisieXLMiałem zedytować, ale nie zdążyłem: rzeczywiście, masz mało tłuszczu w diecie, rozsądnie byłoby zatem (jak wspomniał kolega wyżej), w miejsce węgli dołożyć zdrowych tłuszczów, np. z ryb morskich, oleju lnianego, oliwy.
Z Biedry mam zakupiony Olej lniany (data do czerwca niestety) i w zasadzie to sie marnuje, bo dodaje go do posiłku 4 i 5, czasem do 6.
Dodam że DT: rano 7.00 carbonox+WPC, 8.00 FBW, po fbw WPC+owoc/
Carbo, godzine później posiłek potreningowy bez tłuszczu.
Jak mam się mieścić w 46g T, to nawet smażąc cycka z kury na minimalnej ilości tłuszczu + suple omega3, wliczając całą dietę mogłem dodawać 2-3łyżki oleju max. Co ok. drugi dzień pojawia się stek z łososia na ostani posiłek lub dorsz z pieca.