Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6269
Napisanych postów
76019
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754788
f3dorr
na potreningu.pl tam jest błąd tak mi się wydaje bo przy wybieraniu produktu w 100g karkówki wołowej pokazuje jedynie 4g tłuszczu , a ma coś koło ~20-30g .
Zależy od konkretnego elementu. Zobacz jak on mniej więcej wygląda i określ pewną ilość.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6269
Napisanych postów
76019
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754788
erwinoos
jeżeli stosuję dietę low fat, która mi służy to jednak chciałbym mieć w diecie jak najniższą podaż tłuszczy, dlatego zadałem to pytanie, nigdzie nie napisałem, że tak trzeba, tylko po prostu to mi służy
a coś oprócz ryb? mam dostęp do większości mięs, właśnie prócz ryb
Co to za dieta low fat? Wygląda mi to na jakiś wymysł tygodnika dla kobiet. Masz jakis konkretny powód zdrowotny, dla którego jadasz w diecie mniejsze ilości tłuszczów? Jeżeli nie to w dłuższej perspektywie czasu możesz sobie tylko problemów narobić.
Szacuny
2646
Napisanych postów
13588
Wiek
28 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
469233
zadałem jedno proste pytanie, ale widzę, że nikt mi tutaj odpowiedzi nie udzieli
zszedłem z tłuszczami do 1g/kgmc, żeby nakręcić metabolizm, pod koniec redukcji mam zamiar zejść do 0,5g/kgmc, naprawdę nie wiem co w takim rozwiązaniu jest nie tak? jedni na redukcji jedzą małą ilość węgli, a drudzy małą ilość tłuszczy, co w tym złego? zamiast odpowiedzieć na moje jedno pytanie to dopytujecie się czy mam dietę z tygodnika dla kobiet? nie rozumiem takiego podejścia
Szacuny
11
Napisanych postów
1359
Wiek
27 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
21882
Przecież ci już odpowiedzieli. Rozkład btw masz poza tym w dziennikach. Jak chcesz ograniczyć naprawdę tłuszcz zainwestuj w chude ryby gdzie ich tłuszcz czasami nie wynosi nawet 1g. Mięso jak mięso..ogromnych wyborów tu nie masz. Nie wiem na jaką odpowiedź ty liczyłeś, że ktoś poleci super zmodyfikowane mięso które ma 0g tłuszczu?
Szacuny
2646
Napisanych postów
13588
Wiek
28 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
469233
liczyłem na odpowiedź co smacznego mogę kupić w sklepie mięsnym, bo sam nie mam za dużego doświadczenia w tej kwestii, nie pamiętam, żebym jadł coś innego niż karkówkę czy pierś czy gdzieś zasugerowałem, że mięso ma mieć 0/1g tłuszczy czy może napisałem, że ma mieć mniej niż karkówka? to jest chyba spora różnica
Szacuny
80
Napisanych postów
9947
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
52544
Chociażby wołowina. W pewnych ilościach np. szynka, czy łopatka wieprzowa - jest to mięso bardziej tłuste, od w/w, ale nie zmienia to faktu, że przy odpowiedni rozlozeniu b/t/w mozna jak najbardziej uwzglednic każda propozycję.
Osobiście nie specjalnie dążyłbym do cięcia tłuszczu w diecie. W ryby, tak, czy owak powinieneś się uzbroić - nie wierze w to, że nigdzie w pobliżu nie masz większego marketu.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
436
Wiek
30 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
11441
Co złego jest w rybach z marketu? To normalka, takie jak wszędzie. Czasami trafisz na gorszy towar, trzeba się z tym liczyć, że nie są to ryby złowione 3 godziny temu.