SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację cz.2

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 211657

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
to jest ich praca jak bys zarabial miliony zielonych tez bys wcinal nawet kit z okien

Zmieniony przez - B-50 w dniu 2012-10-13 18:48:15

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94665 Napisanych postów 364646 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669681
trochę inne pieniądze wchodzą w rachubę mają swoje knajpki gdzie dostają dobrze zrobione jedzenie na kilka róznych sposobów tak więc nie jest to wcale taka monotonia jak masz kaskę.Ja osobiście dobrze zrobioną rybkę,polędwicę wołową,pierś z grilla,steki mogę jeść cały czas.Jak masz kasę to mozesz co dzień jeść smacznie.

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 6283 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 131166
poza tym pro biora caly czas gh wiec na masie pozwalaja sobie na odstepstwa rozne i to czesto, te wszystkie hard diet, hard training i inne gowna to sciema dla mas, ogolnie temat na dluzsza dyskusje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 1895 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 27862
co do sera białego, to rzeczywiście jest to szybkie źródło białka, można zmielić, rozrobić z czymś i j** i wypite, ale... Przy pracy nad definicja i w zamiarze pozbycia sie podskórnej wody, ser to morderca. Przez niego skóra jest gruba i naładowana wodą.
U mnie ser leciał codziennie od kilku lat. Od kilku tygodni wywaliłem nabiał - sery, mleka, jogurty itp z diety i rożnica jest niebywala!

Co do cholesterolu w jajkach... Lepiej jeść same bialka a tłuszcz dostarczać z oliwy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94665 Napisanych postów 364646 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669681
jak dla mnie żóltka są za bardzo demonizowane,jak jem jajka to całe zawsze.

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 446 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8239
Panowie,dziś mierzyłem bf i wychodzi mi z 5 różnych pomiarów 16 % więc w miarę wiarygodny ( w tym z pomiaru fałdomierzem też).

Czy na masie to optymalna wartość ?

20 % na masie chyba nie powinno się przekraczać no nie ?

-[][][]-----------------[][][]-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 118 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3960
Pojecie "aminogram" swoj poczatek ma w obserwacji, ze pacjenci szybciej regeneruja sie na kazeinie niz na bialku roslinnym. To proste spostrzezenie doprowadzilo do lekarzy do dalszych badan nad ta tematyka i okresleniem puli "aminokwasow podstawowych". Kazeina posiada mało aminokwasów siarkowych (co nie oznacza, że nie posiada ich w ogóle). Pod względem zawartości leucyny wypada natomiast całkiem nieźle. Odpowiednią perspektywę dla tych rewelacji może stanowić fakt, że hołubiona przez kulturystów wołowina także cierpi na ten niedostatek. W zestawieniu z pozostałymi źródłami białka kurczak wypada z kolei słabo pod względem zawartości leucyny. Każdy z dostępem do internetu może w banalny sposób sprawdzić takie dane, to nie jest żadna tajemnica - czasem warto zweryfikować jakieś informacje przed wzięciem ich za pewnik, nawet gdy przekazuje je nam sam Ronnie Coleman czy noblista z medycyny.

Jeśli chodzi o Meadowsa to pozwolę sobie powtórzyć to co on sam kiedyś pisał na professionalmuscle - nie podjąłem się trudu zweryfikowania tych informacji więc nie potrafię się pod nimi podpisać. Gdy zwiększamy spożycie tłuszczów nasyconych, zwłaszcza na diecie low-carb wyniki LDL oraz cholesterolu całkowitego są sztucznie zawyżone. Okazuje się, że to nie gęstość, ale ilość cząstek LDL ma najważniejsze znaczenie dla naszego zdrowia. Podwyższone spożycie cholesterolu wiąże z powiększeniem pojedynczej cząstki, a co za tym idzie większym wynikiem LDL, ale ilość cząstek pozostaje ta sama. Na professionalmuscle.com możecie przeczytać dłuższe referaty na ten temat (nick Meadowsa to mountaindog, wyszukiwarka nie boli), ale wniosek z tej całej debaty jest taki by w popularnie dostępnych badaniach sugerować się poziomem trójglicerydów i HDL.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 170 Napisanych postów 7828 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 152042
Ciekawy temat, ja tylko daję wpiske by mieć powiadomki i śledzić co piszecie.

pzdr.

Zgodny z regulaminem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 7378 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78934
jw , ja jem 5-6 calych jaj codziennie na pierwszy posilek od dluzszego czasu , cholesterol w normie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 200 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9577
jeden kolega tu poruszyl ciekawa kwestie
z jaka intensywnoscia trenujecie na bombie? chodzi mi o ilosc serii na dane partie miesniowe
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

dokumenty o saa

Następny temat

Gino a postepy masowe, silowe

WHEY premium