Nogi równolegle czyli ? Chodzi o szeroki rozstaw nóg ?
...
nogi ustaw dosyć szeroko(ale nie przesadzaj i nie zrób sumo jakiegos
) i stop do zewnątrz pod kątem ok 45*
) i stop do zewnątrz pod kątem ok 45*...
Nogi na zewnatrz, stopy na zewnatrz - wypchnij bardziej klatke nie boj sie. Brakuje Ci moze 1-2cm dla lepszej glebokosci, kwestia czasu niczego wiecej.
W mc na sztywnych dalej biodrem w tyl, by tulow by rownolegly z podlozem - tak jest najefektywniej, ale jest duzo lepiej niz bylo.
W mc na sztywnych dalej biodrem w tyl, by tulow by rownolegly z podlozem - tak jest najefektywniej, ale jest duzo lepiej niz bylo.
...
Boksero właśnie tak się staram
Antos na następnym treningu będzie głębiej. Teraz największą uwagę zwracałem na to, żeby siadac w tył i nie podwijac ogona. A mc postaram się jeszcze niżej, pewnie będzie bardziej czuc dwójki. Dzięki, że sprawdziłeś technikę. Wieczorem będzie wypiska z wczorajszego treningu, bo teraz internet coś zamula i filmiki by się nie wysłały.
Antos na następnym treningu będzie głębiej. Teraz największą uwagę zwracałem na to, żeby siadac w tył i nie podwijac ogona. A mc postaram się jeszcze niżej, pewnie będzie bardziej czuc dwójki. Dzięki, że sprawdziłeś technikę. Wieczorem będzie wypiska z wczorajszego treningu, bo teraz internet coś zamula i filmiki by się nie wysłały.
...
No już sprawdził, ale i tak dzięki, że wpadłeś
obiecana wypiska z wczoraj
Trening 19.11.
Wyciskanie siedząc 1x25 - 8,75kg (+1.25)
Przysiad 3x8 - 50,5kg
Wykroki hantlami 3x10 - 13,75
Mcnpn hantlami 3x8 - 27,5kg
Uginanie nogi stojąc 1x24 - 1 sztabka
WL 3x8 - 48
Wyciskanie na skosie z supinacją 3x10 - 15kg
Drążek 3xmax
Uginanie stojąc 1x24 - brak czasu
Odwrotne pompki 1x16 - brak czasu
Ocena
Wczoraj miałem dużo roboty, poza tym znów mnie jakieś przeziębienie bierze, ale chęc do cwiczeń jak zawsze ogromna więc trening skrócony, ale się odbył.
wyciskanie - poszło
strasznie się zryłem, bo miesiąc temu nie mogłem 5 kg x20 zrobic, a teraz jestem chory
przysiad - trochę głębszy, ale to jeszcze nie to. Ostatnie 2 powt. płytsze, nie wiem czemu. Skupiałem sie na pracy biodrem i się zapomniałem. Oczywiście next trening dokładam.
wykroki - 13,75 już wszystkie serie. Poszło o dziwo łatwo. Może w piątek dołoże.
mcnpn - nie dam filmu, bo to samo co ostatnio było. Teraz już antos ocenił i jutro będę niżej się schylał
uginanie nóg - tu już przeziębienie dawało o sobie znac, ale poszło
WL - j/w
skos - j/w
drążek - j/w
chociaż fajnie czułem plecy
bic, tric, brzuch - musiałem leciec. Myślę, że wielkiej szkody nie będzie jak raz nie zrobiłem.
Filmy
Jak wcześniej pisałem daję tylko przysiad, bo jest trochę głębszy niż ostatnio. Nie wrzucam mc, bo robiłem tak jak ostatnio, a dopiero dziś dostałem wskazówki
Jutro będzie już lepsza siła na treningu, bo trochę wyzdrowiałem.
obiecana wypiska z wczoraj
Trening 19.11.
Wyciskanie siedząc 1x25 - 8,75kg (+1.25)
Przysiad 3x8 - 50,5kg
Wykroki hantlami 3x10 - 13,75
Mcnpn hantlami 3x8 - 27,5kg
Uginanie nogi stojąc 1x24 - 1 sztabka
WL 3x8 - 48
Wyciskanie na skosie z supinacją 3x10 - 15kg
Drążek 3xmax
Uginanie stojąc 1x24 - brak czasu
Odwrotne pompki 1x16 - brak czasu
Ocena
Wczoraj miałem dużo roboty, poza tym znów mnie jakieś przeziębienie bierze, ale chęc do cwiczeń jak zawsze ogromna więc trening skrócony, ale się odbył.
wyciskanie - poszło
strasznie się zryłem, bo miesiąc temu nie mogłem 5 kg x20 zrobic, a teraz jestem chory
przysiad - trochę głębszy, ale to jeszcze nie to. Ostatnie 2 powt. płytsze, nie wiem czemu. Skupiałem sie na pracy biodrem i się zapomniałem. Oczywiście next trening dokładam.
wykroki - 13,75 już wszystkie serie. Poszło o dziwo łatwo. Może w piątek dołoże.
mcnpn - nie dam filmu, bo to samo co ostatnio było. Teraz już antos ocenił i jutro będę niżej się schylał
uginanie nóg - tu już przeziębienie dawało o sobie znac, ale poszło
WL - j/w
skos - j/w
drążek - j/w
chociaż fajnie czułem plecy
bic, tric, brzuch - musiałem leciec. Myślę, że wielkiej szkody nie będzie jak raz nie zrobiłem.
Filmy
Jak wcześniej pisałem daję tylko przysiad, bo jest trochę głębszy niż ostatnio. Nie wrzucam mc, bo robiłem tak jak ostatnio, a dopiero dziś dostałem wskazówki
Jutro będzie już lepsza siła na treningu, bo trochę wyzdrowiałem.
...
HIPERKOKSNogi równolegle czyli ? Chodzi o szeroki rozstaw nóg ?
Niezbyt szeroko a równolegle jak z matematyki. | | w taki sposób masz mieć ustawione nogi, rozumiesz o co mi chodziło?:)
Jeszcze przyjdzie czas
...
Maxwell nie doradzaj, jak nie jesteś pewien na 100%, bo możesz komuś krzywdy narobić ;)
Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.
...
Maxwell rozumiem, ale wydaje mi się , że robię tak jak trzeba. Popatrz jak robią trójboiści i jakoś im nic się nie dzieje.
E: niestety dziś trening będzie strasznie okrojony, ponieważ praktycznie nie mogę podnieśc lewej ręki. Dziś na w-fie cwiczyliśmy stanie na rękach i za którąś próbą coś z lewym barkiem mi się zrobiło i nie mogę podnieśc tą ręką nawet plecaka. Smaruje końską maścią i voltarenem, zobaczymy co będzie. Dlatego dziś tylko przysiad, wykroki i mcnpn (mam nadzieję, że będę mógł trzymac hantle na legalu) no i jeszcze brzuch. Myślę, że do środy będzie dobrze, bo jutro nie mam czasu na trening, dlatego musze dziś.
Zmieniony przez - HIPERKOKS w dniu 2011-11-21 17:09:41
E: niestety dziś trening będzie strasznie okrojony, ponieważ praktycznie nie mogę podnieśc lewej ręki. Dziś na w-fie cwiczyliśmy stanie na rękach i za którąś próbą coś z lewym barkiem mi się zrobiło i nie mogę podnieśc tą ręką nawet plecaka. Smaruje końską maścią i voltarenem, zobaczymy co będzie. Dlatego dziś tylko przysiad, wykroki i mcnpn (mam nadzieję, że będę mógł trzymac hantle na legalu) no i jeszcze brzuch. Myślę, że do środy będzie dobrze, bo jutro nie mam czasu na trening, dlatego musze dziś.
Zmieniony przez - HIPERKOKS w dniu 2011-11-21 17:09:41
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12