Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

BCAA Xplode - NOWOŚĆ !!!

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 124349

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
Biniu nie potrzebuję Węgli - cały czas Redukuje ehehe

nie jestem profesjonalista :)

w takim przypadku najwazniejszy jest bilans dzienny
a ze wiekszosc kalorii jem wieczorem - vide moja propozycja diety dlatego ...

jesli trening mam popoludniem to na i po treningu jem juz duzo (jak na mnie) ww
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
Biniu, a jak długo w krwioobiegu utrzymują się BCAA? Jeśli nie dłużej, niż aminokwasy z hydrolizatu, to chyba lepiej właśnie przed treningiem łyknąć WPC, za to po treningu przyjąć podwójną dawkę BCAA. Co sądzisz?

nie kojarze konkretnych wynikow
no i jest to zalezne od dawki
ale stawiam ze ~1-2h nie dluzej

opcje WPC/WPI dalem jako alternatywe dla BCAA - ale glownie ze wzgledu na ew koszta
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
le coraz częściej czytam ,żeby walnąć niewielką porcję wpc przed treningiem (15-20 gram) i większą wraz z węglami po. Aminowkasy z wpc będą przez cąły trnienig dostępne w krwiobiegu.

osobiscie podobnie jak i ww lubie w okolicy treningu dawac wiekszosc dzienna :)

aminokwasy z WPC beda jesli dawka ~30g okolo 2-3h w krwioobiegu o ile pamietam wiec ma to sensn
ale jesli trening z rana samego BCAA maja przewage czasowa
czesc odpowiedzi na to pytanie rowniez w kolejnym numerze Perfect Body u Slawka Ambroziaka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
składowo ok, bcaa jak to bcaa cena/jakoś super

ale z tym smakiem to żeście przesadzili bo jak ktoś zwraca uwage na smak to właśnie moze sie rozczarować, chyba że ja dostałem jakieś lewe

smak "orange" smakuje jak... zgniła skórka pomarańczy z dodatkiem jakiejś gorzkiej chemii. Ja nie narzekam ale sporo ludzi może po tym mieć odruch wymiotny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 3613 Wiek 46 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19374
mi tez specjalnie oange nie podszedł, ale nie ma tak źleznowu. Lepsze o niebi (dla nr.1) to tst pomarańcza. No i w 13 gramamch jest 10 gr bcaa.

Here we stand or here we fall, history won't care at all...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
tzn aż tak źle nie jest, ale te reklamy "Tak pysznych aminokwasów jeszcze nie piłeś!" czy też "Zależy ci na smaku?", to po prostu nie na miejscu są
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 224269
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 17451 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 99460
może macię starą pomarańcze bo nowa wymiata
Były ulepszane smaki
Zresztą jak pijecie soki pepsi i inne to potem się nie dziwcie że wam nie smakuje 120 dni jechałem na Diecie ala zawodowiec na redukcje to czasami wody już nie dałem rady pić to sobie do posiłków robiłem nabój z Bcaa Olmpa w końcu zero węglowodanów
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
a ktos sie dziwi ze polecam BCAA Xplode
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2007 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 74703
j. Duda, na redukcji pycha, jak oranzadka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

GLUTAMINA i OMEGA 3 kontra kortyzol

Następny temat

ŻEŃ-SZEŃ - relacja z cyklu

Spalanie
Polecane artykuły