Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

BCAA Xplode - NOWOŚĆ !!!

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 124306

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
jaja nie moge wiec SP80 omijam

dla mnie rzadzi Mega Strong Protein (duzo micelarnej kazeiny) - sprawdz czy sam nie zmienisz - (ja tak zrobilem za namowa Piotra Kaczki i nie zaluje )

Zmieniony przez - Biniu w dniu 2014-06-10 10:08:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 671 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 6711
Wiem że odbiegamy trochę od tematu BCAA ale możesz przedstawić kilka argumentów/zalet po zamienieniu suplementacji na Mega Strong Protein? Jakie zalety ze stosowania tego białka zauważyłeś po zmianie z Protein Complex lub SP80?
Dzięki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
SP 80 nie moge stosowac - problemy osobnicze z bialkami jaja

WPC 100% to bialko szybkie
preferuje bialka o dluzszej kinetyce (SP80 tez jest takim)
odczuwalna w zyciu codziennym korzysc ?
po porcji 80 g proszku (!60g biallka) na noc ~23
do ~17 bez glodu

po serwatce ta korzysc nie wystepuje u mnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 14080 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 56924
Dobry produkt, dobra rozpuszczalnosc, mam smak ananas i smacznie wchodzi podczas treningu. Jak z Fruit Punch?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
poezja dl amoich kubkow smakowych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Bull Administrator
Ekspert
Szacuny 921 Napisanych postów 55352 Wiek 51 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 336658
wypiłem próbkę i jest zdecydowanie dobrze, rozpuszczalność także klasa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 183
nowy smak fruit punch naprawdę wymiata, rewelacja!!!

Priorytety....

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
polecam ciagle od piwerszej probki ktora mialem okazje wypic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 671 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 6711
Już od kilkunastu treningów popijam BCAA XPLODE o smaku Fruit Punch.
Smak 10/10 - no rewelka po prostu! Najlepsze BCAA jakie piłem. Smak takich owoców egzotycznych. I w większej ilości wody, i w mniejszej super smakuje Wiadomo, w mniejszej mniej intensywnie.
Rozpuszczalność 8/10 - troszkę piany zostaje po szejkowaniu, ale po pewnym czasie znika. To nie żaden problem.
Działanie 10/10 - dobra regeneracja i przede wszystkim bariera ochronna przed katabolizmem podczas aero na redukcji.

Dla mnie najlepsze BCAA jakie piłem. Polecam wszystkim!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 14080 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 56924
Fruit puncz wymiata..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

GLUTAMINA i OMEGA 3 kontra kortyzol

Następny temat

ŻEŃ-SZEŃ - relacja z cyklu

Spalanie
Polecane artykuły