Szacuny
2
Napisanych postów
120
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7588
z moja waga musial bym jesc tego bcaa z 17g przed treningiem to troche wychodzi za 89zl to troche sie nie kalkuluje lepiej wypadaja mega kapsy moim zdaniem
Szacuny
249
Napisanych postów
41358
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
126219
jak pisalem nie przeliczalem
ale wiem ze BCAA w MC ciesza sie od lat wielka popularnoscia :D
jestem pewien ze dalej beda mialy swoich wiernych odbiorcow :D
Szacuny
249
Napisanych postów
41358
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
126219
dlatego wspominalem ze oba produkty beda mialy w moim odczuciu swoja klientele
wiekszosc z nas lubi napoje smakowe (tutaj mamy oczywiscie cos wiecej niz napoj) - szansa dla swietnego (i mam nadzieje bardzo smacznego - tutaj czekam na pierwsze relacje:D) BCAA Xplode
czesc ceni wygode (no i jak widzimy ew cene) kapsulek - utrwalony rynek BCAA w MC
Szacuny
0
Napisanych postów
165
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7200
Osobiście zamiast tej glutaminy to dałbym tak 0,5g witaminy C w porcji. Może olimp w przyszłości rozszerzy tą serie produktów i stworzy takie mixy jak BCAA z argininą czy tauryną. Myślę ,że było by to ciekawe rozwiązanie :)
Szacuny
249
Napisanych postów
41358
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
126219
pomysl dosc ciekawy
pytanie tylko ze lista ew dodatkow nie bylaby tak dluga jak pol listy suplementow Olimpa - czyli znaczna :D
trudno kazdy produkt dedykowac osobnej grupie odbiorcow - ale na szczescie wiekszosc z tych rzeczy mozemy sami tworzyc we wlasnych domach dzieki wlasnie owej bogatej liscie suplementow od Olimpa :D
Szacuny
0
Napisanych postów
165
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7200
Wyszedłem z założenia, że tak jak w przypadku staków kreatywnych gotowe produkty wychodzą dużo bardziej ekonomicznie niż kupowanie pojedynczych substratów i tworzenia z nich własnych kombinacji...