mi tez sie nie podobaly, massacry i reanimatory tez mi sie nie podobaja, ale te bcaa fajny design calkiem
...
Napisał(a)
jak pisal Slawek - oferta graficzna przygotowywana pod katem mlodego pokolenia - zapatrzonego w USA :)
...
Napisał(a)
Krzykacz. Nie jestem do końca przekonany, czy miksowanie wolnych form bcaa z odżywką białkową jest zasadne. Po to jest suplement wolnych bcaa, aby wyeliminować konkurencję innych aminokwasów przy wchłanianiu i przenikaniu do mięśni...
S. Ambroziak
...
Napisał(a)
i jak tak uważam - tak na zdrowy rozum
jednak zauważ Sławku że przy innych produktach zwlaszcza roznych post workoutach producenci zapominają o tym argumencie
jednak zauważ Sławku że przy innych produktach zwlaszcza roznych post workoutach producenci zapominają o tym argumencie
...
Napisał(a)
W reanimatorze mamy połączenie bcaa z białkiem. Czyli wnioskując z tego co napisał Ambroziak nie ma sensu kupowania Reanimatora, lepiej kupić białko i bcaa osobno ? :D
...
Napisał(a)
miksy rzadza sie troche innymi prawami niz 'czyste' preparaty
BCAA jest blyskawicznie przyswajane i odzywia glownie miesnie - stad popularnosc BCAA w formach izolowanych
miks BCAA z bialkiem np kazeina podnosi swietnie wartosc aminogramu produktu wiec jest sens takiego laczenia rowniez
wszystko zalezy od okoliczosci
osobiscie widze to np tak
porcja ME2 przed treningiem (ew z dodatkiem BCAA Xplode lub MC)
w trakcie BCAA Xplode (ew z dodatkiem carbo)
po Reanimator
w trakcie dnia
albo samo BCAA Xplode - np rano
albo laczone z bialkiem celem poprawy aminogramu
albo samo bialko :D w zaleznosci od celu i zasobnosci
a Reanimator to wersja dla wygodnych - all in one bez wysilku i myslenia
oczywiscie mozna stworzyc wlasna wersje R dostosowana do potrzeb chocby z wykorzystaniem wlasciwosci czystego BCAA - przyda sie wtedy Xplode :D
BCAA jest blyskawicznie przyswajane i odzywia glownie miesnie - stad popularnosc BCAA w formach izolowanych
miks BCAA z bialkiem np kazeina podnosi swietnie wartosc aminogramu produktu wiec jest sens takiego laczenia rowniez
osobiscie widze to np tak
porcja ME2 przed treningiem (ew z dodatkiem BCAA Xplode lub MC)
w trakcie BCAA Xplode (ew z dodatkiem carbo)
po Reanimator
w trakcie dnia
albo samo BCAA Xplode - np rano
albo laczone z bialkiem celem poprawy aminogramu
albo samo bialko :D w zaleznosci od celu i zasobnosci
a Reanimator to wersja dla wygodnych - all in one bez wysilku i myslenia
oczywiscie mozna stworzyc wlasna wersje R dostosowana do potrzeb chocby z wykorzystaniem wlasciwosci czystego BCAA - przyda sie wtedy Xplode :D
...
Napisał(a)
Pkt widzenia zależy od pkt siedzenia. Ambroziak pisze, że nie ma sensu łączyć Bcaa z białkiem, a Biniu odwrotnie, że podnosi swietnie wartosc aminogramu produktu. Komu tu wierzyć ? Moim zdaniem Reanimator poza ładnym opakowaniem nie jest lepszą alternatywą dla bcaa i białka osobno, ba jestem o tym przekonany. Ambroziak mnie w tym uświadomił :D
...
Napisał(a)
Pitt Bull ale to było wtedy kiedy niektórzy robili tylko pasztetową i handlowali nożami
Widzę, że Nutrifarm nie mając dobrych argumentów wyskakuje z jakimiś farmazonami

Po tych wszystkich wyliczeniach to pomimo tego, że Xplode wydaje się bardzo ciekawym produktem, jednak chyba nadal zostanę przy BCAA Xtra.
W tej cenie i w takim składzie nie znalazłem osobiście lepszego produktu
Pozdrówki!!
Widzę, że Nutrifarm nie mając dobrych argumentów wyskakuje z jakimiś farmazonami

Po tych wszystkich wyliczeniach to pomimo tego, że Xplode wydaje się bardzo ciekawym produktem, jednak chyba nadal zostanę przy BCAA Xtra.
W tej cenie i w takim składzie nie znalazłem osobiście lepszego produktu
Pozdrówki!!
Idę ulicami mego miasta,
myślę jaki plan na dzisiaj mam.
...
Napisał(a)
tusa85
a nie zauwazyles przypadkiem mojego dopisku
zalezy ?:D
w zdaniu
albo napisalem nie do konca wyraznie
albo nadinterpetujesz moje slowa :D
a nie zauwazyles przypadkiem mojego dopisku
zalezy ?:D
w zdaniu
albo napisalem nie do konca wyraznie
albo nadinterpetujesz moje slowa :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
GLUTAMINA i OMEGA 3 kontra kortyzol
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8