Szacuny
209
Napisanych postów
2106
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
33665
Biniu: ja lubię... jak to powiedziałeś... argumenty. Faktycznie, nadal mnie nie przekonałeś, że bcaa są dobre na masę, a 6g w porcji rozbuduje 100-kilogramowego faceta. Problem w tym, że Twoje argumenty sprowadzają się do tego, iż ja mam wydać kasę, a Ty mi napiszesz potem, że pewnie diety nie miałem, albo nie kupiłem najnowszego Perfect Body Nadal żałuję, że nie ma promocji "efekty gwarantowane albo zwrot pieniędzy" To tak jak z tymi smakami - super/hiper/extra w reklamie. Nie smakowało? Nie szkodzi - właśnie poprawiliśmy kup znowu... i tak od X lat
Szacuny
249
Napisanych postów
41358
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
126219
Biniu: ja lubię... jak to powiedziałeś... argumenty.
ciesze sie
Faktycznie, nadal mnie nie przekonałeś, że bcaa są dobre na masę, a 6g w porcji rozbuduje 100-kilogramowego faceta.
prosze przytocz mi takowy argument z mojej strony bo jakos nie kojarze ...
Problem w tym, że Twoje argumenty sprowadzają się do tego, iż ja mam wydać kasę, a Ty mi napiszesz potem, że pewnie diety nie miałem,
dieta to podstawa ani BCAA, ani Thermo Stim ani dozwolony w PL srodek XXX czy tez YYY nie zagwarantuje sam z siebie sukcesu ...
albo nie kupiłem najnowszego Perfect Body
tego to juz zupelnie nie rozumiem
co ma skutecznosc preparatu do Perfect Body ?
czasopismo ma m.in. za zadanie zapoznawac z tym co nowe, ew sprawdzone itp szerokie grono czytelnikow po to aby edukowali sie i dzieki temu potrafili swiadomie wybierac to co dla nich najlepsze - jakis dziwny tok rozumownia ad persona prowadzisz ...
Nadal żałuję, że nie ma promocji "efekty gwarantowane albo zwrot pieniędzy"
Szacuny
3
Napisanych postów
319
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1249
W opakowaniach foliowych Olimp niema miarek ze względu na możliwość uszkodzenia Folii, więc i w tym BCAA niema.
6g to będzie 15jednostek, czyli mililitrów, czyli na moje oko jakaś 1 łyżka stołowa... ale wtedy masz jakieś 4g BCAA i 0,5 g Glutaminy... Trochu mało...
Szacuny
14
Napisanych postów
1377
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17691
Wielkie dzięki za natychmiastową odpowiedź. Co do ilości - ja tylko chciałem wiedzieć orientacyjnie. A propos: 1) łyżka czubata czy płaska? 2) ile wg Ciebie dla 80kg do sportów wytrzymałościowych (boks)?
Szukam też usilnie kogoś, kto mi powie, ile to porcja vitargo proffesional.
Jeszcze raz dzięki.