Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
A ja mam jedno pytanie.
Spotkałam się z wieloma opiniami, że jak rozmiesza się na przykład BCCA jakiś czas przed sporzyciem, to one tracą swoją wartość i już się nie nadają do niczego. Nie rozumiem skąd bierze sie to twierdzenie i czy jest prawdziwe czy fałszywe.
Jaki wpływ na BCAA lub białko czy inny produkt w postaci proszku do rozpuszczania ma wymieszanie go z wodą i odstawienie na godzinę lub dwie i dopiero po upływie tego czasu spożcie?
Szacuny
20
Napisanych postów
6037
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
46147
Witam, jak kazdy szanujacy sie uzytkownik BCAA kupilem 3 puchy w 3 roznych smakach
Jako pierwsza idzie ananasowa, wlasnie jestem po porcji przed treningiem, smak - a raczej posmak ananasa jest, rozpuscilem 16g w 400ml, brak osadu, nie ma goryczy, przyjemnie sie pije, nic tam sie nie pieni, myslalem ze kolor bedzie fajniejszy-ale to juz detal
Zobaczymy jak na treningu
Pzdr.
Zmieniony przez - kasteta w dniu 2010-01-13 11:11:12
Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...
Szacuny
3
Napisanych postów
62
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
31900
B. dobry produkt.Po pierwszych opiniach spodziewałem se gorszej rozpuszczalności i smaku. Już miałem dosyć łykania 30 mc dziennie. Żona też mi ciągle narzekała, ile to ja tablet łykam. Teraz robię sobie szklankę soczku i mam spokój z kapsami, jak i żoną ;). Klienci też sobie chwalą.
Szacuny
1
Napisanych postów
241
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2063
Uważam, że jest to doskonała alternatywa dla Xtra Activlabu... Próbowałem już Xploda pomarańczowy smak. Miesza się bardzo dobrze, nie zalatuje chemią i śmiało stwierdzam, że z każdą kolejną porcją nie robi się nudny. Po za tym, że ładnie prezentuję się na półce ostateczne wrażenie nie ulega degradacji:)
Szacuny
15
Napisanych postów
2242
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
42188
siema zakupilem te bcaa i mam pytanie ile to jest te 25jednostek tej miarki ?sa na miarce 4 paski mysle ze do 3 o bedzie ta niby porcja prosze o wypowiedz
Szacuny
2
Napisanych postów
235
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12869
To chyba jako pierwszy napiszę, że smak cytrynowy jest po prostu ma-sa-kra. Jest jak fervex, tylko jeszcze gorszy. Mogłem jak widzę wybrać ananasa bądź pomarańcz.
Co do miarki, to jak ją wyczyścisz i się przyjrzysz to zobaczysz że ostatni pasek ma "25(jednostek)" czyli prawie pełna miarka = porcja.
Chyba że się mylę, to mnie poprawcie żeby się nie okazało że szybciej skończę puchę : P.
Zmieniony przez - noob_lesiu w dniu 2010-01-15 17:15:18