[...] Z tego też względu istotna jest nasza dieta i to ile białka wraz z nią dostarczymy. Wśród najważniejszych źródeł białka warto wymienić: - mięsa (pierś z kurczaka, indyka, udka, żołądki, serca, wątróbka, wieprzowina, wołowina, cielęcina, dziczyzna), - ryby (mintaj, morszczuk, miruna, dorsz, karmazyn, pstrąg, łosoś, śledź, makrela), - jaja, - [...]
[...] być jeszcze więcej. Proponowałbym przy Twojej wadze przynajmniej 200g protein dziennie. Możesz bazować na produktach takich jak mięso z piersi z kurczaka, piersi z indyka, udka, wołowina, ryby, jaja czy nabiał. Kolejną kwestią jest trening. Za bardzo się oszczędzasz w przysiadach i podejrzewam, że innych ćwiczeniach wielostawowych. Klatka [...]
[...] 100g posiłek III ( obiad ) -Ryż / ew Ziemniaki 100 g -piersi z kurczka - 100g -sałatka 60g -oliwy z oliwek (10g ) posiłek IV (potreningowy) -ryż biały - 150g -udka z kurczaka 100 g -oliwy z oliwek (10g) posiłek V -ryż biały 100g -Ser twarogowy tłusty - 100g -jogurt -100g posiłek V -Tuńczyk w oleju /lub w sosie własnym -150g [...]
[...] wydać jak najmniej, dobrze sprawdza się dieta ekonomiczna. Bazować w niej warto na najtańszych źródłach białka, do których zaliczyć możemy: - wątróbkę, - żołądki, - serca, - udka, - schab, - szynka, - pierś z kurczaka, - nabiał, - jaja, - ekonomiczne białko serwatkowe: https://www.sfd.pl/sklep/SFD_WPC_Protein_Econo-opis26459.html. Więcej na [...]
[...] profenid itp) i popracuj nad nogami bez szarżowania. Wiem że często się nei chce i przymyka się oko, ale lepiej zapobiegać niż leczyć. Nawet w warunkach domowych można dobrze poćwiczyć udka i łydki (przysiady i wspięcia na palce itp) a przed wysiłkiem pamietaj o dobrej rozgrzewce nóg i tutaj pamiętaj o stawach. powodzenia pozdrawiam srdecznie
[...] gorzkiej czeko, mleczka kokosowego i kakao oraz jaj i zrobić naleśniki/placki owsiane/jaglane z dodatkiem tego co wyżej wymieniłam. Możesz zjeść karkówkę, polędwicę, udka...no Jezu jest tyle grup spożywczych produktów, że cuda można z nich robić. Wystarczy tylko nieco pomyśleć. Jedz tak jak lubisz, pamiętając, aby dostarczyć [...]
[...] razy dziennie przez dłuższy czas, wyrządziłbyś sobie szkodę... Wieprzowina ma też więcej witamin. Mięsa powinny być urozmaicone - czasem pierś, czasem ciemniejsze mięso z udka, czasem wątróbka czy inne podroby, czasem schab czy karkówka, jakieś żeberka... Zwróć uwagę na lekko przerośnięte mięsa, jak karkówka, żeberka od kości, golonka - jeśli [...]
[...] o tym, że urozmaicanie jest jej podstawą. Dlatego też warto nie ograniczać się tylko do drobiu, a bazować na następujących mięsach: - drób (pierś z indyka, kurczaka, pałki, udka, podroby), - wieprzowina (schab, szynka, łopatka, boczek, karkówka), - wołowina (zrazowa, rostbef, rozbratel, antrykot, polędwica), - cielęcina, - dziczyzna. Poza tym [...]
[...] razy dziennie przez dłuższy czas, wyrządziłbyś sobie szkodę... Wieprzowina ma też więcej witamin. Mięsa powinny być urozmaicone - czasem pierś, czasem ciemniejsze mięso z udka, czasem wątróbka czy inne podroby, czasem schab czy karkówka, jakieś żeberka... Zwróć uwagę na lekko przerośnięte mięsa, jak karkówka, żeberka od kości, golonka - jeśli [...]
Udka, podudzia jak najbardziej mogą być elementem diety. W zasadzie każdy rodzaj mięsa, które nie jest wcześniej przetworzone. Zwiększ w diecie ilość tłuszczów. Spokojnie możesz je podbić do 120g. Wklej poprawioną rozpiskę.
[...] -20% przynajmniej, na wszystkie maślanki jogurty pitne i kefiry na drób od 30.07. do 2.08. (ogólnie na cały świeży drób - 15%) Filet z kurczaków 13 podudzia z kurcząt 6,98 udka z kurcząt 6,56 serki wiejskie naturalne ŁACIATE 200g 2 za 3 makaron razowy 500g 1,95 sery żółte w plastrach 500g 6,99 musli owocowe 1kg opakowanie 5,99 schweppes 1,75l [...]